Van itt más is rajtam kívül, aki depis amiatt, hogy nem jön a baba évek óta?
Nehezen tudom feldolgozni, hogy hosszas hónapokat kell várni a sikerre, holott én mindent megteszek (IR diéta, gyógyszerek, mozgás). A stressz egy ördögi kör persze, mert bár nem akarok ezen folyton stresszelni, mégis belül mar a dolog.
A párotok hogy viseli a sikertelenséget, és azt hogy emiatt szomorkodtok?
Volt akinek akkor jött, mikor feladta?
Közel állok hozzá - és lehet, hogy tényleg az hiányzik, hogy elfogadjam, hogy nekünk nem lehet és kész.
Természetesen. Enyhe IR, PCO, pajzsmirigy alulműködés. rendbe vágott minden szintet az endokrinológus, meg én is, mert mindent betartok, mégsem jön a baba. Hát ezért vagyok elkettyenve.
Se inszem se lombik nem volt még.
:((( en is szoktam depis lenni...nekunk most lesz a 6.honap. az most akkor nem is olyan sok a tietekhez kepest :S de akkor szomoru szoktam lenni,mert az anyaierzes megvan... jo lenne egy picike a kezunkbe :(
Hat en remelem,hogy hamar osszejon mindenkinek...
Ennyire nem egyszeru a dolog.... ugy latszik....
Mi már a 9. évet tapossuk baba nélkül, inszeminációkkal, több vetéléssel a hátunk mögött. Ez idő alatt többször eljutottam/tunk arra a pontra, hogy "feladjuk", nem fókuszálunk rá, de aztán persze természetesen időről-időre újra előjön az érzés. Érthető is, hiszen emberek vagyunk, mi is szeretnénk igazi családot.
Most járjuk a lombik procedúráit, nagyon bízunk a sikerességében!
Mi nem gondolunk arra, hogy nekünk nem lehet, csak azt gondoljuk, a kis huncut várat magára.
ma 01:32
menj a fenébe!!!!!
kívánok neked nagyon sok álmatlan éjszakát..
ahogy látom,ma sem tudtál jól aludni 01:32.kor....
undorító vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!