Van itt még rajtam kívül olyan anyuka akinek megromlott a párjával, férjével a viszonya mióta megszületett a baba?
Párom többször panaszkodott már, hogy kívülállónak érzi magát. Szerintem túloz... Igaz nem olyan, mint régen, de semmi nem olyan...
Próbálok tenni, hogy ne így érezzen, de véges az energiatartalékom :(
Vannak hullámvölgyek, de nem mondanám romnak.
Mit értesz az apai ösztönök hiánya miatt? Ekkor gyerekkel még kevés apuka tud játszani. Főleg akkor nehéz,ha az anyuka elkényezteti a gyereket és teljesen magához szoktatja.
Válás helyett meg kellene beszélnetek a gondjaitokat.
Nálunk is volt ilyen. Sokat beszéltem erről a férjemmel és nagy nehezen kiderült, hogy az a baja, hogy a kislányunk túl anyás (még cicizik) Úgyhogy változtattam :)
Este magukra hagyom (én elmegyek fürödni) csak akkor megyek oda hozzájuk, amikor már nagy sírások vannak. Reggel a hasára rakom a picit, este mikor hazajön Apa az ajtóban várjuk, együtt örülünk neki, ilyenek..így szépen összeszoktak. Már a lányunk szalad az apja elé átölelni :) ... és beindultak az Apai ösztönök is szép lassan. Kipihentebb lettem és tudok a férjemre is figyelni már és a kapcsoltunk jobb lett, mint valaha (15hós anyukája)
22:41es vagyok-csak közben olvastam a kommentedet
Az elején úgy játszottunk, hogy Apa figyelt, aztán később odaült hozzánk, aztán együtt játszottunk, most m eg egyedül hagyom őket.
Így hogy meg mondja már, hogy: Apa. Nagy lett a szerelem!
1 éves a kisfiunk de még most sem tud igazából mit kezdeni vele.Nincsenek nagyon családi közös programok max a bevásárlás meg a nagyszülő látogatás.Gyakorlatilag mindent egyedül csinálok etetés altatás fürdetés ő meg csak akkor segít ha megkérem magától nem.Sétálni is akkor megyünk amikor rászólok.Imádja a fiát és engem is csak ő ilyen típús sajnos:(
Nem járunk el sehová nincsenek igazi barátaink és a napjaink majdnem egyformák.Alig várom, hogy hazaérjen munkából aztán amikor hazaér elgondolkodom minek is vártam annyira?Sokat is szoktunk ezen vitatkozni, hogy nem vesz részt kellő képpen a családi életben de sajna nincs javulás....Nagyon jó ember csak LUSTA mint a fene.
A szex sem az igazi már vagyis amikor van akkor nagyon jó de odáig eljutni nem egyszerű.Ez van...majd biztos lesz jobb is.
Pár napja volt itt egy hasonló anyuka.
Őneki amúgy az a remekbe szabott ötlete támad, hogy miután az apuka le se tojta első szülött gyerekét, akkor szül neki még egyet.
Na azóta apuka másik nőnél vigasztalódik, anyuka 2 gyerekkel vegetál.
Amúgy az leső hónapokban a férfiak zöme problémásan viszonyul csmetéjéhez kisebb nagyobb mértékben.
A probléma ott van ha már nem is próbálkozik.
"...apuka etetett,altatott,fürdetett,..."
E három ritka dolog 1 éves kor előtt, ezért is hangsúlyozza annyira az akinél nem így van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!