Kaja után mindig enyhe hányingerem van. Nagyon változó a hangulatom néha fel tudnák robbanni néha meg nagy a nyugalom rajtam. Volt valaki így baba miatt?
Köszi a választ!A doki szerint nincs bajom az eredményeim jók!mondta hogy szedjek fog.gátlót de azt nem akarok(mert beállítja a mensit)Babát szeretnénk nem fog.gátlót :D
eddig nem voltam ilyen azért is tettem fel a kérdést hogy valaki járte így és baba lett e belőle!mert nálam ez nem megszokott
Nézd, bármi lehetséges, bár tény,hogy ennyire rendszertelen mensivel jóval kisebb az esély a babára!
Mondjuk a dokit sem értem,hogy miért mondja,hogy minden rendben van, mert ha úgy lenne, akkor viszonylag normális ciklusodnak kellene lennie!
Meg ugye hát itt a beképzelés ténye! Sokan még hányni is tudnak,annyira szeretnének babát!
Barátnőm pl. ahogy ráálltak a projektre, minden hónapban hányingerre küszködött, de csak a 6. hónapban lett terhes!
Csak úgy tudod megnézni,hogy csinálsz pár napos különbséggel teszteteket!
Ha mondjuk még két hét múlva sem lesz pozi, és nem is jön meg, akkor fel kellene keresned a dokid!
Nekem egyáltalán nem volt hányingerem!
De olyan nincs,hogy mindenkinek ugyanolyan tünetei legyenek!
Van akinek ilyen, van akinek olyan.
Tesztelj! Nekem rendszeresen vannak tüneteim, de nem vagyok terhes. Annyira szeretnék babát, hogy már produkálom ezeket. A barátnőmnem annó még a teje is folyt:) Azóta a 2. babáját várja...
JA, és menj endokihoz, nekem is rendszertelen volt, és kiderült az IR és a PCO is.
Azért ne általánosítsatok, hogy attól van rosszul sok nő, mert csak beképzeli a tüneteket, még a teje is csorog, stb...
Van olyan, hogy magas prolaktin-szint, és bizony megfogan a baba, csak nem tud rendesen beágyazódni, csak elkezdődik a folyamat. És pont ez a prolaktin-szint okozhat tejcsorgást is.
Kedves Kérdező, igenis lehetsz babás, és igenis van spontán peteérés is, vagyis olyan, ami nem pont középidőben van, nem is számít rá az ember, tünetei sincsenek. Az én babám így fogant a ciklusom elején.
Első körben tesztelnék párat néhány napos különbséggel, ha negatív, de tünetek még vannak, akkor dokihoz fordulnék egy vizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!