Nagyon eros petefészekszurka a jobb oldalon. Derékfájdalom, fehér krémes folyás, hihetetlen nyugalom, éhségérzet,28-ra nem várom. Szerintetek?
A hom magas,37.1.De hát ez mindig ennyi mensi elott,peteérés után.Lassan két hete,állandóan ennék.Elozo terhességemnél is így volt,peteéréstol szó szerint zabáltam.
DE
Van egy furcsaság.Peteérésem volt 14-en,biztosan.Rá egy héttel,megint azt éreztem,mintha peteérésem lenne.Még a folyás es a szurkálas is meg volt.De mindkét felén.=Ugyértem jobb es bal petefészekben is.Én mindig megérzem a peteérést.Szóval most kétszer volt?lehetett?Teszteltem már egy párat,de utoljára három napja,tudom tudom hogy korai volt,de hátha....Ja és persze nega lett.Kérlek írjatok tapasztalatokat,hogy nektek volt-e hasonló,és esetleg lett-e baba...KOSZONOM CSAJOK!!!
Hát nagyon sajnálom, hogy nincs munkád! De ha esetleg még ma vagy holnap kiderülne hogy babás vagy, gyorsan elmehetsz táppénzre! És akkor nem küldhetnek el! Ha jól tudom....
Szóval akkor se ess kétségbe ha babás lettél, gyorsan táppénz és kicsit könnyebb helyzetben vagy! Tudom hogy nem szép dolog, de csak magadat nézd!
Sok sikert! Kíváncsian várom az eredményt... :)
Egyet értek az előzővel, én inkább annak drukkolok, hogy baba legyen. Akkor táppénzre mész és lesz gyed is. Addig pedig keresel egy másik és jobb munkát, amíg otthon babázol.
Amúgy én ugyanígy vagyok mint te - mármint amit fent írtál - olyan éhség van rajtam, hogy egész nap csak ennék. Én 5-re nem várom.
Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény, de fel a fejjel és legyen baba!!!!;)
tegnap 18:33 vagyok
A sok rossz után valami jónak is jönni kell most!!!! ;) Ezek után megérdemled nagyon!
A másik válaszolónak: sajnálom, hogy megjött. :(
Nekem még van 4 napom, tiszta ideg vagyok.
Kedves kérdező!
Most már csak jó történhet veled, persze ha igazán akarod a babát, ha egyántalán kismama vagy.
Szurkolok mindenkinek hogy sikerüljön.
Várom az eredményeket... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!