Hihetetlen? Történt mással is ilyen? Terhes lettem így?
Óvszeres védekezéssel, rögtön mesi után, ejakuláció nélkül teherbe eshettem?
Az óvszer nem volt lukas.
Most 1 hete késik, székrekedésem van 37 körüli a reggeli hőm, kis cicifájás, és egyszer volt egy kis émelygésem. Ez mind erre utal, de nagyon hihetetlen ez az egész. Kérdésem az lenne hogy volt e valaki aki ilyen kacifántos módon lett terhes, illetve védekezés bármely formája mellett, úgy hogy betartotta az előírásokat(pl tényleg beszedte a gyógyszert stb)
Nem valószínű, de van rá minimális esély.
De találgatás és jósolgatás helyett miért nem veszel inkább egy tesztet?
Jaj,dehogy vagy terhes!
Mostanában sokat olvasom hogy mindenkinek kacifántos a mensije!
Nekem 10 évig óramű pontosságú volt most meg pár hónapja hol ekkor hol akkor jön!
Óvszer nem volt lyukas,nem csúszott le,főleg NEM ÉLVEZETT EL!Mensi után rögtön nagyon kevés nőnek van korai peteérése ez megint csak kizárja!
Biztos van az a nő akire ránéz a férje és terhes lesz,de azért ez nem ilyen egyszerű!
Természetesen csak akkor 100%-os a védekezés ha nem szexelsz!De biztos hogy nem vagy terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!