Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsokat várok. Hihetetlen dolog történt. Mi legyen?
Számomra is hihetetlen, ilyen a világon nincs komoLYan.
Ha kölcsönös a szimpátia akkor mégis mit tegyél. Odamész hozzá és megismered, beszélgettek, elhívod randira.
2011. ápr. 23. 13:36
Előbb figyelj oda nyelvtan órán, majd utána csajozz.Mást nem tudok mondani.Amúgy nem lenne jövője a kapcsolatnak.
2011. ápr. 23. 13:39
Számomra is elég ironikus az egész. Vagy te agy ennyire érett, vagy a lány van nagyon elkeseredve. Általában egy lány, főleg ha olyan nagyon jól néz ki nem kezd egy nála 3 évvel fiatalabbal ebben a korban. Még a vele egykorúak is gyerekesek, nemhogy egy 15 éves. Ne érts félre nem ellened szól, de elég hitetlen, persze lehetséges. Egy próbát megér. Bár nem hiszem h hosszú távú lesz...
2011. ápr. 23. 13:59
4/12 A kérdező kommentje:
:) utolsónak...én vagyok érett szerintem és minden lány szerint...nem csak külsőre hanem belsőre is (nem nagyképűség) sokat tapasztaltam utaztam...és tudok egyet s mást az életről:) köszönöm a válaszokat
5/12 A kérdező kommentje:
Másodiknak... Mi köze ennek a csajozáshoz?! Bezzeg ha valami 20 éves pipi nyomja neked a sódert plázául csak mosolyogsz vele szembe:) Nem a nyelvtantudásomról kérdeztem tudtom szerint
Próbáld meg, veszteni valód úgy sincs.
Bár ahogy elnézem nagyon el fogod magad bízni és nagy hévvel fogod ecsetelni másnak a dolgot...
Ne csinálj belőle nagy mert felesleges. Erősen kétlem, hogy hosszú távú lenne ez az úgynevezett kapcsolat...
A csajok meg cikizni fogják a lányt, mégis mit képzel, hogy egy 15 évessel kavar...
Ma már a hölgyek az idősebbeket részesítik előnyben, aki náluk kb 10-20 évvel idősebb.
2011. ápr. 23. 14:21
7/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak: :) igazad van. Még senkinek se beszéltem róla, nem szeretek ilyesmivel felvágni. A lány aztmondta őt nem zavarja a korkülönbség és inkább van egy értelmesebb fiatallal mint egy izomagyú butább fiúval...
ismerek olyan párt, akik így jártak, fél évig együtt voltak. Vannak ilyen lányok. Kifogtál egyet - örülj:)
legalább nem lesz az a gondod, hogy jajj meddig lehet nála elmenni - valószínűleg jóval tapasztaltabb nálad.
a tetszik neked, miért ne?
2011. ápr. 23. 16:10
nem lehet h én vagyok az a lány? :O mert ugyanez a problémám xd írj egy privát üzit, hátha :D
2011. ápr. 23. 16:39
Hiába érett valaki, az életkori sajátosságai még megmaradnak. De ettől még működhet. Ez a 3 év nem olyan nagy szakadék, de azért randizgassatok, élőben is töltsetek el egy kis időt. :) Sok sikert!
2011. ápr. 25. 17:26
Kapcsolódó kérdések: