Hallottatok már ilyenről? Mi a véleményetek? Hihetetlen!
Angliában élünk! Hugomék babát szeretnének! Tudatosan készültek rá! Amikor abbahagyta a fogamzásgátlót, fél évig még védekeztek. Miután letelt a fél év, elkezdték a babaprojektet és elkezdte szedni a terhesvitamint. Ettől kezdve, az eddig 28-29 napos ciklusa teljesen felborult, hol 20, hol 40 naponta jött meg a menszije. 4 hónap után, abbahagyta a terhesvitamint. Rögtön az első hónapban pozitív lett a terhestesztje, a nem várt előtt 1 nappal. Alig akarta elhinni, úgyhogy 2 naponta csinált még további 2 pozitív tesztet, közben pedig elkezdte újra szedni a terhesvitamint. Az ötödik szem vitamin után elkezdett pecsételni, majd újabb 3 nap után megjött a menszije.
Lehetséges, hogy a terhesvitamintól? Mi történhetett? Van valakinek hasonló tapasztalata?
Most ismét próbálkoznak a babával, és újra nem szedi a vitamint!
Nekem furcsa lenne, ha ezt kizárólag a vitamin okozta volna, mert azért a vitaminok nem borítják fel a hormonháztartást. Amúgy fogamzásgátló szedése után nekem vagy 1 évig össze-vissza jött meg, volt, hogy úgy tűnt rendszeres lesz, aztán meg utána megint elcsúszott a dolog.
De pszichés okok is okozhatják ezt.
A terhesvitamin Magyarországon nagy divat (gyógyszerlobbi) de pl. a nálunk annyira favorizált Elevitet több nyugati országban be is tiltották. Sajnos valóban többet ártanak, mint használnak.
Ha vitamint akar szedni, csakis olyat, ami nem szintetikus - szívből ajánlom a foreveres Kids vitamint, nyugodtan szedje terhesség alatt is, tökéletes és minden megvan benne, ami fontos.
Addig pedig szintén foreveres Berry gél és Royal Jelly. Tuti siker. :-)
szia
ha pozitív lett a tesztje ott biztosan babus volt.
Ez a hormon "csakúgy" nincs a női szervezetben.
Sajna most egy nem túl bíztató példát fogok leírni,ami sajna a sajátom :(
nemvárt után + teszt.
Hatalmas öröm meg minden ami kell
rá 1 hétre pár csepp barnázás,
dokit felhívtam,azt mondta,hogy ez előfordulhat,ha nincs semmi más panaszom(görcsök stb) akkor csak pihenés,és magnézium pezsgőtabi,mert az lazítja a méhizomzatot.
Rá 2 napra erős görcsök,délután és a köv 2 napban erős vérzés.Totális pánik
Spontán vetélés
Olyan fiatal volt még,hogy az uh-n sem látták a terhességet,de 2 tesztem is + volt.kb 4 5 hetes lehetett.
Sajnos ez viszonylag gyakori.és sokan ilyen korai stádiumban nem is tudják,hogy terhesek voltak.
Mindenesetre sajnálom ,hogy nálatok így alakult
Szerintem nem kellene szednie a terhesvitamint.
A szükséges vitaminokat össze lehet szedni zöldségből, gyümölcsből úgyhogy ha abból eleget eszik akkor az elég lesz a gyereknek is... Gondolom.
Sajnos annyira nem értek a témához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!