Kezdek depressziós lenni, hogy nem jön a baba. Miért ilyen nehéz?
Pedig sajnos fáj az igazság de ez így van!
Egy szavával sem tudom vitatkozni!!
5 válaszoló 👍
Azt a nőgyógyászt tuti lecserélném aki két évezik neked. Az nem jó doki. Nem vesz komolyan csak mert 24 éves vagy. De ha ez így megy 30 leszel.
Az első, hogy nem magunkban pityergünk hanem a párunknak, és vele beszéljük meg a kétségeinket, vele keresünk megoldást. Érdemes lenne egy meddőségibe bejelentkezni mert az is idő. Ott meg mindkettőtöket kivizsgálnak. Mert bármelyikőtöknél lehet valami eltérés amire akár elég lehet egy gyógyszer vagy vitamin.
Szóval doki lecserél, pároddal kommunikáció és irány az orvos.
12# köszönöm, nagyon igazad van 🙏🏽
Olykor mikor elkap ez a rossz állapot nem akarom a férjemet is lehúzni magammal, de nem megoldás belátom.
Sajnos énis úgy érzem lehet a korom miatt nem vesz a nődoki komolyan, mert kizárt dolognak tartom, hogy fogamzásgátló ennyi ideig kihatna a szervezetre. Ugyebár fiatal vagyok és a nagy könyv szerint én pont abban a korban vagyok amikor a termékenység csúcsának kellene lennie.
13
Te így látod hogy lehúzod a rossz kedveddel. De hosszútávon rá kell támaszkodnod.
Nekünk hosszú volt az út mire terhes lettem de pl én a kétségeimmel csak a férjemet fárasztottam. Ő meg mindig pozitív volt és felhúzott. Ezért írtam a párodat mert ő ezért a párod. Lehet ő biztatna, eröt adna és ha kivizsgálásra mentek akkor ez egy közös buli. Nála jobban senki nem ért meg.
Akkor nem csak az én orvosom ilyen sajnos :(
Köszönöm a kedves és iránymutató válaszokat! :)
Mihamarabbi orvos váltást!
Ha ez a hónap is sikertelen énis megyek kivizsgáltatom magam + új doki.
(A hónapban új életmódot váltottam és fura mód megéreztem a peteérésem. Tini korom óta nem volt ilyen.) Úgyhogy reménykedem hátha.
Az elején nem stresszeltünk rá, úgy voltunk vele, majd jön, ha jön. Másfél év után már azért én sem voltam feszültségmentes. Elkezdtem az ovuteszteket, számolgatni a napokat, stb. De így se jött össze semmi, ami szerintem aggodalomra ad okot. De egy hormontesztre, semmire nem küldött el. Ha fél év alatt, ovutesztelve, napokat számolva, sakkozva, egyebek, nem jön össze, akkor én úgy gondolom, arra nem az a jó mód, hogy még fél évig húzzuk. Ráadásul 30 múltam, kettőt szeretnénk és lehetőleg nem 40 felett.
Szóval váltani fogok. Már meg is van a kiszemelt doki. Csak az is lesz egy kisebb vagyon, tudnám, a tb akkor minek van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!