Ez üres petezsàk lehet?
Ebben igazad van. Most pont megnéztem a kislányunk adatlapjàt, nàla 5 hetesen már ritmusos szivcső pulzàlàs volt, és ugyanígy 2 mm. Most a bent lakó is 2 mm, de még nem ritmusos a szivcső pulzàlàs, na szerintem ezért is "ràzhatta" a fejét a doki, mert nem ritmusos.
Igen, a párom is sokszor mondja, hogy idegesítő vagyok :(
És tudoooooom...:(
Folyton figyelem a tüneteim, amik alig vannak... :(
Nekem 5 hetesen szabályos petezsák (10mm), benne szikhólyag, embriócsomó sejthető. Pulzálásnak nyoma se volt. (Még nem is kell.)
Tünetem nekem nincs. Nulla. Semmi. Plusz hetekig vérezgettem. Nincs gyerekem, viszont volt már vetélésem. De ekkora hisztit még én se csapok.
163# Szorítok nektek, szerintem a te felfogásod a követendő példa! :)
Egyébként ha már így feljött, én azt hittem csak az én dokim ilyen idegesítő. Amúgy imádom, de az ultrahangok..... Pláne az elsők. Második terhességnél (most két hete) mentem a terhesség megállapításra, már tudta miért megyek, nagy vigyor, gratuláloook, de jó hírek, blabla. Azta mondom! Nem vagyok egy negatív személyiség, de annyit tudtam reagálni, hogy "nagyon köszönjük, de remélem minden rendben is van". :D Nézett rám hülyén. Aztán vizsgálat és percekig csend, pofavágás, sóhajtozás, én meg a monitoron csak az üres petezsákot láttam ezidő alatt. Már komolyan elcsuklott hangon kérdeztem meg, hogy ez most nem jelent jót ugye? A válasz: Jajj, nem dehogyis, ne haragudjak, minden a legnagyobb rendben, de mindjárt mutatja... Forgatott valamit a képen és rögtön láttam mindent, ami rémlett, hogy látnom kell. Mondtam is neki, hogy basszus a frászt hozta rám. :D
Az első gyerekünknél ugyanez volt az első ultrahangon. Most úgy mentem, hogy nem hagyom magam megijeszteni, de azért csak sikerült... :D
#174! Köszi, de eddig pont mindenki szidott, hogy milyen paragép vagyok. Biztos, mert nem látták még a Kérdezőt 🤣
Én ezt úgy oldottam meg, hogy a dokit is beparáztattam, hogy érdekelt legyen a jó hírrel kezdeni😂 Azonnal rástartolt a szívhangkeresésre és azzal kezdte, hogy bekapcsolta. Akkor fordultam meg. Mondta, hogy mostmár akkor nyugodjunk meg. Szinte hallottam, ahogy az ő szívéről is leesett a kő. Nem tudja, mit csinált volna velem, ha nincs. Most érted, fekszik ott egy ájult nő egy szál p.nában🤣
Közel 6 hetesen még szívhang se volt. Mondta az orvos, majd a következő vizsgálaton. Most horkol 😃 (nem az orvos)
Nincs nekik semmilyen tekintetük, futószalagon jönnek a félpucér nők. Legfeljebb húzza a száját a 86.hülye kérdésnél.
175- sajnos nem, tényleg ennyire parázok mindenen, de már kezdek eljutni arra a pontra, hogy lesz, ami lesz. Ha leáll a fejlődést, azt innen úgysem nagyon tudom megakadályozni.
176- szerintem bárkit tudok überelni.
Amúgy csak abból indultam ki, hogy a kislányomnál 5 hetesen ( szintén 2 mm volt) már volt szabályos szívcső pulzálás ( ciklus 12. napján fogant hasonlóan)
#178! Nem, te már abból indultál ki, hogy nem olyan erősségű volt a vonal, mint a kislányodnál. Értsd már meg, hogy ez egy másik terhesség, másik gyerek. Nekem az előző terhességemnél volt a legerősebb 2. csíkom. A vetélésem napján! Most akkor örüljek neki?
Ennél úgy mentem ügyeletre, hogy az 5hetes végén vagyok. Tuti biztos ovuval, mivel egyetlen próbálkozás volt. Vérzéssel, mint az előzőnél, ami vetéléssel végződött..
Közölte, hogy 5 hét eleje. Elengedhettem volna, hogy akkor ez ennyi volt. De inkább örültem, hogy szabályos a petezsák és van benne szikhólyag. Te elmentél dokihoz úgy, hogy tuti biztos üres petezsák. Amikor kiderül, hogy nem, nem hogy örülnél neki, keresed, hogy akkor most min nyafoghatsz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!