Ez üres petezsàk lehet?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mikor indulhat be a spontán vetélés? Elkerülhető a műtét?jan. 27. 15:49
221/279 anonim válasza:
Úgy, hogy már van 1 gyereked akivel foglalkozhatnál. Másnak ennyi se jut. Úgy csinálsz mintha a meglévő nem gyerek lenne komolyan mondom. Kezdjed el örömödet lelni benne és nem azután siránkozni ami nincs.
222/279 anonim válasza:
Szerintem ez egy troll kérdés. Oldalakon keresztül csak szenved a kérdező, ha nem történik semmi, akkor dob egy csontot, amire lehet reagálni. Szerintem még csak nem is terhes, csak unatkozik. Milyen nő az aki az elméletileg kívánt terhessége vetélését várja?!
223/279 A kérdező kommentje:
A pulzàlàs csak sejthető volt, nem ritmusos, de mindegyis, csak a pontosság kedvéért...
febr. 10. 15:42
224/279 anonim válasza:
A petezsák meg üres...ja, nem várjál, volt benne egy embrió szívcsőpulzálással...
225/279 A kérdező kommentje:
a pulzàlàs minimális volt, és az orvos is azt mondta, hogy el van maradva a DPO napok szàmàhoz képest.
Ez azért annyira szerintem nem ad okot a hurrá optimizmusra, de biztos én látom rosszul.
febr. 10. 18:51
226/279 anonim válasza:
Én rosszul látom. Nem látom a kitöröltetett kommentjeimet
227/279 anonim válasza:
Kérdező, akkor ha elhisszük, hogy nem oké és el fogsz vetélni akkor megnyugszol végre?
229/279 A kérdező kommentje:
Meg nem nyugszom, de ez a lényeg. Úgy tűnik, nem oké sajnos...és fogalmam sincs, hogy most épp elő vagy halott embrió van bennem, de nem írok többet, nyugi :)
febr. 10. 19:10
230/279 anonim válasza:
Kerdező engem érdekel hogy mi lesz a vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!