Ez üres petezsàk lehet?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mikor indulhat be a spontán vetélés? Elkerülhető a műtét?
jan. 27. 15:49
 221/279 anonim ***** válasza:
83%
Úgy, hogy már van 1 gyereked akivel foglalkozhatnál. Másnak ennyi se jut. Úgy csinálsz mintha a meglévő nem gyerek lenne komolyan mondom. Kezdjed el örömödet lelni benne és nem azután siránkozni ami nincs.
febr. 10. 14:17
 222/279 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez egy troll kérdés. Oldalakon keresztül csak szenved a kérdező, ha nem történik semmi, akkor dob egy csontot, amire lehet reagálni. Szerintem még csak nem is terhes, csak unatkozik. Milyen nő az aki az elméletileg kívánt terhessége vetélését várja?!
febr. 10. 15:08
 223/279 A kérdező kommentje:
A pulzàlàs csak sejthető volt, nem ritmusos, de mindegyis, csak a pontosság kedvéért...
febr. 10. 15:42
 224/279 anonim ***** válasza:
100%
A petezsák meg üres...ja, nem várjál, volt benne egy embrió szívcsőpulzálással...
febr. 10. 17:00
 225/279 A kérdező kommentje:

a pulzàlàs minimális volt, és az orvos is azt mondta, hogy el van maradva a DPO napok szàmàhoz képest.

Ez azért annyira szerintem nem ad okot a hurrá optimizmusra, de biztos én látom rosszul.

febr. 10. 18:51
 226/279 anonim ***** válasza:
Én rosszul látom. Nem látom a kitöröltetett kommentjeimet
febr. 10. 18:57
 227/279 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, akkor ha elhisszük, hogy nem oké és el fogsz vetélni akkor megnyugszol végre?
febr. 10. 18:58
 228/279 anonim ***** válasza:
🤦‍♀️
febr. 10. 19:04
 229/279 A kérdező kommentje:
Meg nem nyugszom, de ez a lényeg. Úgy tűnik, nem oké sajnos...és fogalmam sincs, hogy most épp elő vagy halott embrió van bennem, de nem írok többet, nyugi :)
febr. 10. 19:10
 230/279 anonim ***** válasza:
Kerdező engem érdekel hogy mi lesz a vége!
febr. 10. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!