Ez üres petezsàk lehet?
Lehetett. De ez csak a te agymenésed. Egyrészt megrepedhetett másnap is, másrészt lehet több is pár nap különbséggel, aminél a másodikból nem lett semmi, vagy nem tudott megrepedni és a szervezet tovább próbálkozott. Ha már szeretsz a korodra hivatkozni, nálunk öregeknél a két utóbbi kifejezetten gyakori. Nekem pl. mindig legkésőbb 13.napon van ovum, de inkább 12. Legutóbb a 14.napon még a teszt is csont negatív volt. Nem is teszteltem tovább, mivel még jóval előtte volt egyetlen próbálkozás. Aztán lám, mégis terhes vagyok, az ovum 16.-18.napon volt. Ráadásul valószínűleg kétpetéjűnek indult, tehát nálam is benne van, amit fent írtam.
(A 42 éves)
Nekem viszont a 10. napon csont pozitív volt a teszt, így szerintem 11.-12. nap lehetett az ovulació, azért sokkal később nem hiszem, hogy lenne, LH csúcs után.
Amúgy kínlódok itt, mert Ti még valójában azt mondjàtok, amit jó hallani, hogy nincs még minden veszve. Nagyon jó lenne, ha lenne szivhang. Ez volt az utolsó esélyem, de ez egy másik történet....
Jó, én már leírtam erre a józan magyarázatot, nem te lennél az első a történelemben. De nem fogom magam ismételni, nem vagyok papagáj.
Ha te azt akarod hinni, hogy elhalt, hidd és várd a vetélést. Nekem úgy is jó.
Itt többen mondtátok, hogy volt vetélésük. Mikor megállapítják, hogy elhalt a terhesség, akkor utána mennyi időt várnak, hogy beinduljon spontán és mennyi idő múlva és hol kell műtétre jelentkezni?
És a vetélés után kb. mennyivel múlnak el a tünetek? ( Émelygés, szagérzékenység)
Ha odáig eljutsz, hogy megállapítják a (befejezetlen) vetélést, azaz missed ab-ot, akkor nem a gyakoris tapasztalatokra kell adnod, hisz minden eset más, hanem a doki(k) szépen el fog(nak) neked mondani mindent.
Nálam majdnem egy hónap telt el a vetélés és a műtét között, először gyógyszeresen indították a vetélést, utána kontroll, visszahivtak műtétre (addigis vérezgettem), befeküdtem reggel, ott volt előtte még egy uh, ott azt mondták, mégis kiürültem, nem műtenek egyelőre. Egy hét múlva kontroll, mégsem tökéletes, mégis műtöttek kb. egy héttel azután...
De az enyém, mint látod, extrém eset volt, viszont azt is láthatod, hogy általában nem neked kell eldönteni, hogy mikor mit csinálsz, hanem a dokik mindent ellenőriznek (többen is), és ők eldöntik, hogy a legjobb, legbiztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!