Ez üres petezsàk lehet?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mikor indulhat be a spontán vetélés? Elkerülhető a műtét?
jan. 27. 15:49
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/279 anonim ***** válasza:
Ezért is szerencse, hogy itt bárki hozzászólhat! :)
febr. 6. 12:43
 152/279 A kérdező kommentje:
Voltam, egyenlőre sok jóval nem biztatott. 21 mm-es petezsàk, benne 2 mm-es embrió, szivcső pulzàlàs detektàlható. De azt mondta az orvos, hogy màr nagyobbnak/ fejlettebbnek kellene lennie. Úgyhogy egy hét múlva kontroll, és kiderül, fejlődőképes terhesség -e. De az arcàra volt írva, hogy sok jóra ne szàmítsak.A fogantatás biztos, hogy nem volt később. Úgyhogy most nyomathatom a progeszteront, addig nem is lesz vetélkedő.Parom szerint tuti beteg :(. Én is azt gondolom, valami nem okés, meg a doki is ezt mondta igazàból.....
febr. 6. 17:26
 153/279 anonim ***** válasza:
89%
Vsak fejlődik az a szerencsétlen...
febr. 6. 17:31
 154/279 A kérdező kommentje:
Hát kiderül...már jól kibőgtem magam egyszer.... valószínűleg még fogom is ....
febr. 6. 17:35
 155/279 anonim ***** válasza:
81%

Vagy csak az anyjával nem okés valami...

Pont annyit fejlődött, amennyit ennyi idő alatt kell. A doki semmit nem mondott azon kívül, hogy menjen vissza, mint mindenkinek, akinél még nincs szívhang🙄

Szegény gyerek, ezek után jobban is jár, ha nem születik meg.

febr. 6. 17:51
 156/279 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Már válaszoltam ide, és figyeltem hogyan alakulsz 🙂. Nem értem miért mondta a dokid hogy nem jól fejlődik. Nem értek hozzá hogyan számolják de ha ma vagy a 40. napon akkor még csak 5+ valamennyi napos vagy nem? Szóval ahogy olvasgattam másnak 6. hét körül lesz pulzálás.
febr. 6. 17:55
 157/279 A kérdező kommentje:
Igen, de nem volt szabàlyos szivcső pulzàlàs, ezen aggódott Ő. Meg annyit mondott, hogy az én koromban már minden második terhességnek vetélés a vége.
febr. 6. 18:46
 158/279 A kérdező kommentje:
155- Te ott voltàl? Láttad az arcàt? A sajnàlkozó tekintetét?
febr. 6. 18:47
 159/279 anonim ***** válasza:
100%
5+3 naposan nekem csak egy 10 mm-es petezsák volt életjelenség nélkül. Most 21 hetes terhes vagyok és jól fejlődik. Bőven van még remény
febr. 6. 19:30
 160/279 anonim ***** válasza:
100%

#158!Igen, volt "szerencsém" párhoz. Van egy rossz hírem. Ez nem sajnálkozó tekintet. Nehogy azt hidd, hogy őt érdekli az embriód. Neki az munkaeszköz. Koncentrál és tárgyilagos. Azt mondja, ami tény. 12. hétig mind ezt tudja mondani, vagy megmarad vagy nem és valóban a te korodban 50-50. Mi mást mondana? De az biztos, hogy szívcső pulzáláson nem aggódott. Nekem is csak az volt, pedig elmondanám, jóval nagyobb volt már az embrió, mint a tiéd. Azt mondta van valami pulzálásféle, de ezt még nem szoktuk szívhangnak venni. A papírra nem csak a pulzálást nem írta fel, hanem az embriót se. Visszahívott 1 hét múlvára és elmondta, az a döntő, ha akkor nem lesz, akkor ennyi volt. És nem az én fogantatási elképzelésem szerint, hanem a mostani állapothoz képest. Lesz@rják, hogy szerinted mikor fogant. Ha eleget b@sztatod, márpedig te nyilván eleget, azt fogja mondani, amit hallani akarsz, de ő is azt gondolja, hogy ez nem normális.

Az enyém se foganhatott akkor, mint a mért kora. Senkit nem érdekelt! Egyetlen dokit se érdekel. Az érdekli, hogy mi történt az előző uh.-hoz képest.

Egyébként én csak egyet nem értek. Ha ennyire biztos vagy benne, hogy ilyen "öregen" úgyse lesz egészséges gyereked, minek próbálkoztok? Kell neked ez a stressz? Ha úgyse lehet, akkor örülj a meglévőnek és engedd el.

febr. 6. 19:53
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!