Ez üres petezsàk lehet?
Vagy csak az anyjával nem okés valami...
Pont annyit fejlődött, amennyit ennyi idő alatt kell. A doki semmit nem mondott azon kívül, hogy menjen vissza, mint mindenkinek, akinél még nincs szívhang🙄
Szegény gyerek, ezek után jobban is jár, ha nem születik meg.
#158!Igen, volt "szerencsém" párhoz. Van egy rossz hírem. Ez nem sajnálkozó tekintet. Nehogy azt hidd, hogy őt érdekli az embriód. Neki az munkaeszköz. Koncentrál és tárgyilagos. Azt mondja, ami tény. 12. hétig mind ezt tudja mondani, vagy megmarad vagy nem és valóban a te korodban 50-50. Mi mást mondana? De az biztos, hogy szívcső pulzáláson nem aggódott. Nekem is csak az volt, pedig elmondanám, jóval nagyobb volt már az embrió, mint a tiéd. Azt mondta van valami pulzálásféle, de ezt még nem szoktuk szívhangnak venni. A papírra nem csak a pulzálást nem írta fel, hanem az embriót se. Visszahívott 1 hét múlvára és elmondta, az a döntő, ha akkor nem lesz, akkor ennyi volt. És nem az én fogantatási elképzelésem szerint, hanem a mostani állapothoz képest. Lesz@rják, hogy szerinted mikor fogant. Ha eleget b@sztatod, márpedig te nyilván eleget, azt fogja mondani, amit hallani akarsz, de ő is azt gondolja, hogy ez nem normális.
Az enyém se foganhatott akkor, mint a mért kora. Senkit nem érdekelt! Egyetlen dokit se érdekel. Az érdekli, hogy mi történt az előző uh.-hoz képest.
Egyébként én csak egyet nem értek. Ha ennyire biztos vagy benne, hogy ilyen "öregen" úgyse lesz egészséges gyereked, minek próbálkoztok? Kell neked ez a stressz? Ha úgyse lehet, akkor örülj a meglévőnek és engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!