Ez üres petezsàk lehet?
Ha appal követed a ciklusod, nem biztos, hogy egyezik a valósággal.
Simán csúszhat napokat. Így a terhességed sem ott tart, ahol gondolod.
De ha meg szét stressteled az egészet, abból tényleg lehet baj.
LH tesztet csináltam. A 10. napon volt LH csúcs, gondolom következő nap lehetett ovu, LH csúcs másnap hajnalban lehetett a fogantatás.
De valóban igaz, hogy sok mindent nem tudok tenni, ha üres marad a petezsák, akkor üres marad. Csak próbálok jeleket keresni, mi történhet. De nem látunk be. Nagyon sokat fog kaszálni, aki egyszer kitalálja a házi hordozható kismama UH gépet.
Mondjuk az első terhességem is szét stresszeltem. Él-e, most nem mozog, most sokat mozog, genetikai UH- jaj ugye nem lesz baja...IR-es vagyok évek óta ( elég lesz-e neki a bevitt CH) stb, stb.
Na lehet, hogy nem másnap hajnalban volt. A beágyazódás is tól-ig napig tart.
Szerintem kapcsold ki a wifit az UH-ig, mert a negatív tapasztalatokat bújod addig, és meg fogsz kergülni.
Tényleg??
Mondjuk valami olcsóbb kivitelezés kellene
Tudom hogy itt mindenki sokkal okosabb de...
Ha 01.08 volt ovud és te 01.30
Voltál orvosnál.akkor kb 22 nap telt el. Ovutól számolva 24 nappal már szívcső pulzálásnak kellene lenni!ez a tankönyv. 6mm petezsák igen kicsi. En nem reménykednék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!