Merjek gyereket vállalni jóval 40 év felett?

Figyelt kérdés
42 éves vagyok, 43 leszek az idén,és van már 2 gyerekem az előző kapcsolataimból, mert nem egy az apukájuk. Elég régi dolog már az apukákkal való szakítás. Úgy érzem sokkal megfontoltabb vagyok, mint annak idején. A mostani párom házasságot szeretne, és fiatalabb nálam 10 évvel. Nem várja el, hogy szűljek. Azt is elfogadja, ha lesz, azt is ha nem. Vannak jól kezelt betegségeim. Ilyen a magas vérnyomás, cukorberegség(tablettás), pszihiátriai(bipoláris). Vannak többen, akik arra biztatnak, hogy legyen. A pszihiáter is támogatja bár, én nem érzek hatalmas ambíciót az egészhez.

2023. szept. 12. 07:11
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
49%
Nem muszáj minden pasival felcsináltatnia magát az embernek. Főleg egy túlnépesedett, kizsigerelt bolygóra.
2023. szept. 12. 10:30
 12/36 Bogica0616 ***** válasza:
30%
Most 34 éves vagyok 32 hetes terhes. Minden bajom van. Hátfájás, ideg vagy izom becsipödes. A has tartó izmaim is fájnak stb. Kizár, hogy idősebben ezt beválaljam.
2023. szept. 12. 11:27
 13/36 anonim ***** válasza:
45%

Majdnem 41 évesen szültem az első gyerekem, és tök jó lenne még egy. Szóval én megértem, ha vágysz rá.

Most múltam 42.

2023. szept. 12. 15:02
 14/36 anonim ***** válasza:
75%
Amugy #11-nek igaza van, hiaba pontoztatok le. 3 gyerek 3 apatol vagy anyatol rengeteg.
2023. szept. 12. 15:23
 15/36 anonim ***** válasza:
45%

42 èvesen, egèsz èves munka után vègre nyaralok, csupán arra vágyok hogy aludjak, jókat egyek, és dèlután igyam a sörömet.

Pedig èn nem is vagyok egy lelakott boszorka, mint ahogy a nők döntő többsège ebben a korosztályban.

De egy terhessèg, kisgyerek pont annyira hiányozna, mint egy púp a hátamra.

2023. szept. 12. 17:29
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem,hogy minek kell minden pasinak szülni egy kölyköt,főleg ha az nem is erőlteti..tök felesleges.

Egyébként én sem vállalnék 43 évesen ezekkel a kondíciókkal,főleg hogy van már gyereked és nem arról van szó,hogy még nincs és most van lehetőség rá.

2023. szept. 12. 19:02
 17/36 anonim ***** válasza:
90%

" én nem érzek hatalmas ambiciót az egészhez"

Akkor nincs miről beszélni!

Plusz ha azt is figyelembe vesszük,hogy két gyerek két apától,mellé még az egészségügyi és a pszichiátriai probléma..teljes receptje a katasztrófának.

Egy gyereket se vállaltam volna!

2023. szept. 12. 20:57
 18/36 anonim ***** válasza:
82%

Én 42 leszek és vállalok, de nekem még nincs gyerekem és egyik betegségem se ezek közül.

A te helyzetedben nem vállalnék. Mi baj van a bipoláris zavarral? Hogy baromi nehéz partnerként elviselni és kettőnek már nem sikerült. Mondhatod, hogy milyen jól kezelhető (szerinted) gyógyszerrel. Csak épp terhesen gyógyszerekkel se mérgezném.a gyerekem.

2023. szept. 12. 22:32
 19/36 Senior Séf ***** válasza:
100%
Persze! Aztán 15 és korában meséld el neki, hogy én nem akartalak, kislányom, de az a hülye pszichiáter, meg a Gyk ...
2023. szept. 14. 17:42
 20/36 A kérdező kommentje:
Főleg, hogy nem is biztos, hogy bipoláris vagyok. Még a diagnózist is levették.
2023. szept. 15. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!