Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki 40 ev felett vallal...

Aki 40 ev felett vallal gyermeket miert teszi?

Figyelt kérdés
Olyan negyvenesek velenye erdekelne akik ugy vallalnak gyermeket hogy van mar 2-3 gyermeke. Azok velemenye is erdekel akik csak velemenyezni eme cselekedetet. Szerintem ilyenkor mar a nagymamasagra kene osszpontositani.
2022. ápr. 19. 12:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
92%
Nos, konkrétan egy oka van: gyereket akar. Másnak meg köze nincs hozzá
2022. ápr. 19. 12:29
 2/28 anonim ***** válasza:
87%

"Azok velemenye is erdekel akik csak velemenyezni eme cselekedetet." Gondolom véleményezni szeretnék.

Én nem véleményezem, mert senkinek nem fog tetszeni a véleményem. És nyilván nincs is közöm hozzá, hiszen nem nekem kell felnevelni a gyereket.

2022. ápr. 19. 12:34
 3/28 anonim ***** válasza:
84%

Mert gyereket szeretne nyilván.Sok negyvenes nőnek pedig nincs még 1 gyereke se és mondjuk lombikkal jön össze nagyon nehezen.Akkor nehogymár ne szülje meg mert már elmúlt 40 éves!

Ő dolga az is ha a 6.-kat szüli.Neki kell türelem hozzá nem nekem vagy másnak.Amúgy ha nekem is csak 40 után sikerül és minden rendben lesz vele én sem fogom elvetetni,majd bolond volnék.Odafigyelek az egészségemre és feltudjuk nevelni.Sok 40-es nő szebb és egészségesebb mint fiatalabb nőtársaik.

2022. ápr. 19. 12:36
 4/28 anonim ***** válasza:
88%

Akinek már van, ott lehet, hogy már nem figyel annyira a védekezésre, mert azt hiszi, már úgyis nehezebben esne teherbe, de egyfajta kapuzárási pánik is lehet az oka.

Akinek nincs, de rájött, hogy hát mégis szeretne, az igyekszik belehúzni, amíg még lehet.

40-es korosztályban azért még korai a "nagyszülőségre összpontosítani".

2022. ápr. 19. 12:43
 5/28 anonim ***** válasza:
95%
Mert nyilván vágyik még gyermekre. Az ő dolga. Miért ne vállalhatna? Jobban oda kell figyelnie magára, több vizsgálat szükséges a terhesség alatt, ennyi. Senkinek semmi köze hozzá.
2022. ápr. 19. 12:44
 6/28 anonim ***** válasza:
93%

De miért akarod nekik megmondani, hogy mire összpontosítsanak (anyaságra vagy nagymamaságra)?

Szerintem mindenki párjával együtt, orvosával konzultálva döntsön erről. Végül is ők fogják ennek örömét is élvezni, terheit is hordozni, nem azok, akik ítélkeznek felettük.

2022. ápr. 19. 12:46
 7/28 anonim ***** válasza:
90%
Ja, és 40 évesen nem a nagymamaságra kell összpontosítani!!!!!
2022. ápr. 19. 12:46
 8/28 anonim ***** válasza:
95%

Akiket én ismerek:

Elváltak, új kapcsolatok lett, és szerettek volna közös gyereket.

Szerettek volna még egy gyereket, és ekkor jött össze.

Van, akinek 40-es éveiben jön össze először. Akár párkapcsolati problémák, akár egészségi problémák miatt.

Nekem pl. 43 évesen sikerül, 10 év próbálkozás, műtétek után.

Én nem látok ebben semmi furát. Nagyszüleim korosztályában is sokszor a legkisebb gyerek már 40 körül érkezett, hiába szülték az elsőt fiatalon.

2022. ápr. 19. 12:48
 9/28 anonim ***** válasza:
91%
Mert így akarja? Vagy mert véletlenül terhes lett és nem fogja elvetetni, csak mert elmúlt 40? Nekem tök mindegy, hogy ki mikor szül. Azt meg ne más döntse már el pláne, hogy ki mire akar összpontosítani 40 évesen.
2022. ápr. 19. 12:48
 10/28 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem meg kötekedő "kérdések" kiírása helyett, inkább foglalkozz a saját dolgoddal.

Láthatóan, volna miben fejlődnöd...

2022. ápr. 19. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!