Aki 40 ev felett vallal gyermeket miert teszi?
"Azok velemenye is erdekel akik csak velemenyezni eme cselekedetet." Gondolom véleményezni szeretnék.
Én nem véleményezem, mert senkinek nem fog tetszeni a véleményem. És nyilván nincs is közöm hozzá, hiszen nem nekem kell felnevelni a gyereket.
Mert gyereket szeretne nyilván.Sok negyvenes nőnek pedig nincs még 1 gyereke se és mondjuk lombikkal jön össze nagyon nehezen.Akkor nehogymár ne szülje meg mert már elmúlt 40 éves!
Ő dolga az is ha a 6.-kat szüli.Neki kell türelem hozzá nem nekem vagy másnak.Amúgy ha nekem is csak 40 után sikerül és minden rendben lesz vele én sem fogom elvetetni,majd bolond volnék.Odafigyelek az egészségemre és feltudjuk nevelni.Sok 40-es nő szebb és egészségesebb mint fiatalabb nőtársaik.
Akinek már van, ott lehet, hogy már nem figyel annyira a védekezésre, mert azt hiszi, már úgyis nehezebben esne teherbe, de egyfajta kapuzárási pánik is lehet az oka.
Akinek nincs, de rájött, hogy hát mégis szeretne, az igyekszik belehúzni, amíg még lehet.
40-es korosztályban azért még korai a "nagyszülőségre összpontosítani".
De miért akarod nekik megmondani, hogy mire összpontosítsanak (anyaságra vagy nagymamaságra)?
Szerintem mindenki párjával együtt, orvosával konzultálva döntsön erről. Végül is ők fogják ennek örömét is élvezni, terheit is hordozni, nem azok, akik ítélkeznek felettük.
Akiket én ismerek:
Elváltak, új kapcsolatok lett, és szerettek volna közös gyereket.
Szerettek volna még egy gyereket, és ekkor jött össze.
Van, akinek 40-es éveiben jön össze először. Akár párkapcsolati problémák, akár egészségi problémák miatt.
Nekem pl. 43 évesen sikerül, 10 év próbálkozás, műtétek után.
Én nem látok ebben semmi furát. Nagyszüleim korosztályában is sokszor a legkisebb gyerek már 40 körül érkezett, hiába szülték az elsőt fiatalon.
Szerintem meg kötekedő "kérdések" kiírása helyett, inkább foglalkozz a saját dolgoddal.
Láthatóan, volna miben fejlődnöd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!