Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nők ! Van itt olyan aki 40...

Nők ! Van itt olyan aki 40 felett vállalta első gyermekét ?

Figyelt kérdés

#gyerekvállalás #kései szülés
2021. szept. 9. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy kolléganőm aki 47 évesen szült először (és utoljára). Igaz hogy meg nem mondta volna róla senki hogy már 40-en is túl van.

Könnyű, gondtalan terhessége volt. Nagyon jó anya egyébként. 20 évig küzdöttek hogy legyen baba.

Én biztos nem vállaltam volna be, de nem vagyunk egyformák. Egyébként egyidős a lánya az én fiammal. Én 30 voltam mikor a fiam született, mégis problémás koraszüléssel végződő terhességem volt.

2021. szept. 9. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
27%
kn 500 ilyen kérdés van a gyakorin
2021. szept. 9. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szomszédom, bár ő nem tudom, "itt" van-e. Nem önszántából, mert huszonéveire tervezte, csak a pasijai meg nem tervezték úgy. De róla se lehet megmondani, hogy 30-nál több, és kb. irigylésre méltó terhessége volt, hányinger nuku, utolsó héten még simán gyomlálta a virágágyást.
2021. szept. 9. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Itt a gyakori oldalon sok nő szült,vagy sok kérdező édesanyja szült. 40 felett,meg 45 felett
2022. ápr. 21. 14:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, én :)
2023. szept. 4. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!