Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki 40 ev felett vallal...

Aki 40 ev felett vallal gyermeket miert teszi?

Figyelt kérdés
Olyan negyvenesek velenye erdekelne akik ugy vallalnak gyermeket hogy van mar 2-3 gyermeke. Azok velemenye is erdekel akik csak velemenyezni eme cselekedetet. Szerintem ilyenkor mar a nagymamasagra kene osszpontositani.
2022. ápr. 19. 12:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
72%

Mert mondjuk sok gyereket szeretett volna, és elég nehéz a 4-5-6. gyereket is huszonévesen megszulni :)

Sok nőnél még ilyenkor utoljára bekattan a babalaz, és rájön hogy még belefér egy.

40 évesen nagymamasag? Legkorábban is 50-esen esélyes manapság. Sajnos.

2022. ápr. 19. 12:54
 12/28 anonim ***** válasza:
76%

40 évesen miért összpontosítana valaki nagymamaságra? Manapság ritka, ha valaki 18-20 évesen szül, de ha még így is lenne, és van felnőtt korú gyereke is még bőven szülhet.

Barátnőm 34 évesen szülte az elsőt, már 4-nél tartanak.

2022. ápr. 19. 13:01
 13/28 anonim ***** válasza:
82%

11

"40 évesen nagymamasag? Legkorábban is 50-esen esélyes manapság. Sajnos."

Nem sajnos. Számolj utána. 50 éves vagyok, 27 éves koromban szültem. A nagyobb gyerekem 23 éves és fiú (férfi). Miért kéne már nagymamának lennem, ha nő létemre is 27 évesen szültem először? (A nők hamarabb lesznek anyák, mint a férfiak apák.) Legkorábban kb. 4 év múlva lesz esedékes, hogy nagyi legyek. De ha azt veszem, hogy anyám 25 volt, mikor először szült, én 27, amikor először szültem, akkor ha a fiam a lányom lenne, akkor ő már 29 lenne, mikor szülne és mondom, férfiak később szoktak gyereket vállalni.

2022. ápr. 19. 13:03
 14/28 anonim ***** válasza:
89%

"42 évesen lehet inkább már az unokákra kellene gondolod nem? (Nem bántásból)"

A kedves kérdező már ma belekötött egy válaszolóba az én kérdésem alatt.

2022. ápr. 19. 13:10
 15/28 A kérdező kommentje:
Utolso.. nem en voltam aki belekotott csak olvasva a kerdesed alatt kialakult helyzetet felmerult bennem is a kerdes
2022. ápr. 19. 13:22
 16/28 anonim ***** válasza:
96%
Engem őszintén nem izgat, hogyha valaki 40 évesen lesz akár először szülő. Az én életem ettől sem könnyebb sem nehezebb nem lesz, ha ő meg boldog és jó anya/apa, akkor csak azért, mert 40 éves miért lenne már probléma?
2022. ápr. 19. 13:58
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Mert gyereket szeretne (vagy nem védekezett helyesen, de elvetetni nem szeretné).

40 évesem remélem még nem leszek nagymama. Inkább 50. 26 évesen szültem a lányom, ami nem is számít későnek. Amikor a lányom 20 lesz és 46. Mire befejezi a tanulmányait, elhelyezkedik, megteremti a saját életét és jöhet a gyerek (már ha egyáltalán akar majd, lehet sose szeretne majd szülni. Nem tudni előre) én már 50 leszek 🤷🏼‍♀️. Ha 25-30 közt szül ő is, ami manapság már fiatalnak számít (sokan inkább 30+ vállalnak) akkor simán 50+ leszek, mire jön az unoka.

2022. ápr. 19. 14:11
 18/28 anonim ***** válasza:
85%
17es vagyok. Anyósom majdnem a 60.-ik szülinapján lett újra nagyi, sógornőm nemrég szült, 34 évesen ami szintén nem késői, teljesen átlagos, hogy 34évesen valaki babát vállal. Rá 1,5 hónapra töltötte a 60at. Szóval a nagymamaságra sokkal reálisabb az 50-60 közti évek.
2022. ápr. 19. 14:22
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Mert mindig is 3 gyereket szerettem volna, de az anyagiak miatt 2 lett, majd lett nagy ház egzisztencia és nem éreztem öregnek magam. Mikor megszületett nagy csodának éreztem és rá jöttem, hogy szeretném ha neki is lenne korban közel álló tesója, és én is vágyok még egy gyerekre.
2022. ápr. 19. 14:32
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Akiket én ismerek hasonló helyzetben, ott a következő történt: volt már egy-két gyerekük, szerettek volna még, de valamiért nem jött össze. 40 éves koruk körül feladták a direkt próbálkozást, de továbbra sem védekeztek, hiszen úgy gondolták, minek. Erre akkor, amikor már nem is számítottak rá, összejött. És nagyon boldogok tőle.

Hogy mit gondolok erről? Örülök a boldogságuknak, ennyi.

2022. ápr. 19. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!