A Q10 40 év felett kinek növelte a termékenységét?

Figyelt kérdés
A Q10 40 év feletti termékenységre gyakorolt hatásáról várnék tapasztalatokat. Köszönöm :)
2023. szept. 4. 22:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
40 feletti kismamák Facebookon keresd meg, ott van bőven tapasztalat
2023. szept. 4. 23:06
 2/11 anonim ***** válasza:
45%

Mi ez az új őrület a Q10 körül? Minden napra jut egy kérdés, hogy kinek segített.

Ezt tudja: a szépség megőrzésében van kiemelt szerepe, másrészt remek hatással van az érfalak védelmére. Ezek mellett lassítja az öregedési folyamatokat, semlegesíti a szabadgyököket, és segíti a vér oxigénszállítását. Antioxidáns, immunrendszer erősítő.

Pont annyi szerepe van, mint a többi vitaminnak, ásványi anyagnak: megfelelő szintjük segíti az általános testi egészséget és így áttételesen a teherbeesést is, hiányuk problémát okozHAT, megnehezítHETI a teherbeesést. Nem csodaszer, nincs semmilyen hatása a termékenységre.

40 év felett már pláne nincs, ennyi idősen már qrvára ne a Q10-től várj segítséget. :(

2023. szept. 4. 23:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs, de eleinte a bőröm olyan lett tőle, mint a babaposi😁

Őszintén, nehéz erre válaszolni. Az 5. megfelelő időben való próbálkozásból lettem terhes 41 évesen. (Sajnos, elvetéltem 😥). De honnan tudjam, hogy Q10 nélkül mennyi idő lett volna? Azóta 2 sikertelen hónapom volt, most is szedem.

2023. szept. 4. 23:23
 4/11 anonim ***** válasza:

#2! Járj utána jobban. Kísérlettel igazolt tanulmány van róla, hogy segíti.

2023. szept. 4. 23:25
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Írnám, hogy linkeld légyszi 4-es, de valahogy ilyenkor mindig eltűnnek a delikvensek. 40 évesen ha tényleg gyereket akar a kérdező, akkor kivizsgálások/meddőségi központ. Közben lehet persze próbálkozni, peteérést nézegetni, akár orvossal utánkövetni, meg éjfélkor akasztott ember dombján szedett kökörcsinből főzött teát inni, de közben menjenek a vizsgálatok, haladjanak előre, mert telnek a hónapok, és ilyenkor már brutálisan lecsökken az esély (sajnos tapasztalatból beszélek).
2023. szept. 4. 23:32
 6/11 anonim ***** válasza:

#5! Jónak mondod. Én járok meddőségi központba. Minden vizsgálatom megvan. Ha adott ideig nem jön össze spontán, lombik lesz.

Parancsolj, az eredeti tanulmányt most nincs kedvem megkeresni:

[link]

#3,#4

2023. szept. 4. 23:49
 7/11 anonim ***** válasza:
64%

Megnéztem a linket, nulla forrás. Úgyhogy elvégeztem a szerző feladatát, és nézelődtem.kicsit pubmeden. Nincs mögötte bizonyíték. Olyan halovány bizonyíték van a hatásossága mögött, mint hogy növeli a klinikai terhességek számát - anélkül, hogy az élveszülések számát növelné, vagyis ezekből a q10-es terhességekből gyerek nem lesz.

40 évesen a mihamarabbi lombik segít, és ne haragudjatok, de a felvilágosítás, hogy ha nem muszáj, akkor ne jó bor módjára érleljük a petesejteket és a testünket.

2023. szept. 5. 03:21
 8/11 A kérdező kommentje:
40 éves múltam, mikor már lett egy :) Kistesó projekt lenne
2023. szept. 5. 07:16
 9/11 anonim ***** válasza:
6-os: amit linkeltél azt erősíti, amit írtam: "mindössze egyetlen humán tanulmány vizsgálta a CoQ10 hatását a nők fogamzóképességére. Ebben a 2014-es vizsgálatban IVF-ben (mesterséges megtermékenyítésben) részt vevő, 35-43 év közötti nők napi 600 mg mennyiségű Q10 koenzimet szedtek. A vizsgálatba bevont nők száma nem volt elegendő, így nem lehetett az adatokból szignifikáns következtetéseket levonni, de az eredmények meglehetősen bíztatóak voltak." Illetve: "bizonyos mitokondriális tápanyagok, mint például a CoQ10 növelhetik az energiatermelést, ez pedig pozitív hatással lehet a terhesség kihordására 35 év feletti nőknél." Vagyis, ahogy írtam is, szedd, ahogy folsavat, D-vitamint, vasat stb. is szedjél, mert minél jobb általános állapotban van a szervezeted, annál jobb a teherbeesés szempontjából is, de csodát ettől se várj. 2-es és 5-ös voltam.
2023. szept. 5. 08:02
 10/11 A kérdező kommentje:
Az első baba is csoda volt. Hatalmas csoda!!!!!
2023. szept. 5. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!