40 év felett van valaki, aki clostyval próbálkozik, és sikerrel járt? Vagy aki még most szedi? Kíváncsi vagyok az esélyekre, tapasztalatokra.
Ne keseredj el. Jon a babad, hidd el!!!
En kicsit off vagyok mert nem kell szednem semmit szerencsére. Csak ugy megörültem, hogy vegre valaki 40en tul...egyebkent hosszu evek ota nem sikerul. 8 éve. Orvosok nem találnak semmit. Minden eredményem ok 8 éve. Paromnak is. Mikor 33 voltam azt mondta az akkori dokim, hogy ugyan, semmi gond, bajom nincs es 22 evesek is igy varnak, mint én. Ez engem nem vigasztalt. Azota viszont evek teltek es azota is jok az eredményeink megis semmi... Hormont nem szedhetek, beültetés es mas egyeb kizárva. Velem ez a helyzet igy 40 even eppen tul...
😢😢 elhiszem, megertem, hogy mar erod és türelmed fogytan. Nehez igy nekimenni mindig az új hónapnak es bizakodni,elhinni, hogy most!!! sikerül. Pedig fog!!!!! E vitamint, teákat, mehpempot stb próbáltál mar? Nekem az volt a gond, hogy a mehnyalkahartya nem volt kellő vastagságú. Nem tudott volna megtapadni sem. E vitamint szedek, szedtem es ez jo hatással van. Párom is szedi, a katonáknak sem árt. 😊
Igen, spontán. Azt mondták az orvosok vagy igy vagy sehogy. Lehet tudat alatt ez is befolyasol pedig probalom elengedni ezt az egeszet. Nem akarom elhinni, hogy nem esek teherbe, hogy nem vagyok kepes ra. Addig próbálkozunk amig csak lehet es nem érdekel hany eves vagyok. Gondolom ezzel Te is igy vagy. Járunk termeszetgyogyaszhoz is aki megbízható, nem kokler. Orvosok is küldenek hozza betegeket, apukámnak daganatos betegségben segített sokat. Es Ti? Orvoslason kivul esetleg mas utat próbáltatok? Egyébként nem erzem ugy, hogy adjuk fel. Leírják a 40es nőket pedig eletemben nem ereztem ilyen jol magam. 😊 Es idős, korosnak sem mondanam magunkat kedves kerdezo! A huszas-harmincas korosztály elitel Bennünket, amit megértek es igazuk van mert regen ezen én is megbotránkoztam de akkor sem adjuk fel!!!!!! Gyerek az kell, nelkule nincs élet legyunk akárhány eves!!!! Igaz??? 😉😊 Merre laksz? Kérdezted én hol merre, Eger. Elotte Budapesten de éltem 2x kulfoldon is ahol szinten jártunk orvoshoz. Sok lettem, remélem nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!