40 év felett van valaki, aki clostyval próbálkozik, és sikerrel járt? Vagy aki még most szedi? Kíváncsi vagyok az esélyekre, tapasztalatokra.
😞 sajnálom. Egyutterzek.
Ugy érzem most jutottam oda, hogy lelkileg feladtam. Mar nem bízok benne.
Mindenkeppen ird meg az eredményt!!!
Ilyen sok ido a kromoszoma eredmeny? Nem semmi... biztosan minden rendben lesz. Erre miert van szukseg? Nekem sosem csinaltak ilyet ezert kerdezem. Ebben az evben osszejon Nektek. Nekunk pedig meglatjuk. Nagyon sokadik ev ez mar Nalunk. Eppen tegnap jott nemvart. Nem vagyok vidam de ez van. Nem is igazan feladtam, inkabb elengedtem mar nem blablazok azon mi van ha nem lesz gyerekem, ha nem leszunk csalad, ha nem tudok a ferjemnek gyermeket szulni. Elengedtem a dolgokat. Ettol fuggetlenul no vagyok, anya szeretnek lenni es barcsak ne jott volna meg.
Es Veled? El tudsz lazulni vagy meg gyakorolni kell fejben, hogy ne ezen kattogjon az agyad napi 1-2x legalabb?(barmit is probalsz csinalni kozben)
Még mindig nincs eredmény. Holnap felhívom őket. Azért ajánlotta a doki, mert még nem szültem, és háromnál több korai vetélésnél ki akarja zárni, hogy nem kromoszóma bajom van-e, mert akkor minden más hiábavaló, gondolom...
Én is elengedtem ezt a nagy drukkot, figyelem azért az ominózus napokat, de kb. ennyi. Én is ma kezdtem pöttyözni, pedig csak hétvégére nem vártam.. :( Amúgy meg mindkettőnknek összejön az idén, még hosszú az év, és jön a tavasz, hát mikor, ha nem most??? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!