40 év felett van valaki, aki clostyval próbálkozik, és sikerrel járt? Vagy aki még most szedi? Kíváncsi vagyok az esélyekre, tapasztalatokra.
2.1. Előzetes igazolása, illetve ellenőrzés nélkül igénybe vehető egészségügyi ellátások
Az alábbi esetekben a TAJ kártya nélkül, illetve a jogviszony előzetes ellenőrzés nélkül is
igénybevehető az ellátás:
• azonnali ellátásra szoruló személy mentése
• sürgős szükség esetén az életet veszélyeztető állapotok és betegségek szakszerű ellátása
(pl: eszméletlen állapotok, mérgezések stb.).
• a járványügyi ellátások közül
- a kötelező védőoltás (kivéve a külföldre történő kiutazás miatt szükséges védőoltást),
- a járványügyi érdekből végzett szűrővizsgálat,
- a kötelező orvosi vizsgálat,
- a járványügyi elkülönítés,
- a fertőző betegek szállítása
ebbe simán belefér a fenyegető vetélés miatti ellátás. menj be ma a kórházba. ők tudják, hogy el kell látniuk, ne hagyd magad lerázni legalább egy progeszteron pótlást írjanak fel, mást úgysem tehetnek hirtelen, meg nézzék meg, hogy egyáltalán mi van odabent. egy próbát megér, én biztos mennék, és balhéznék vagy könyörgőre fognám, ami éppen beválik.....
Sziasztok!
1 vagyok:)
Mi újság veletek? Irjatok h miként alakúlnak a dolgok:) Kedves kérdező voltál vérvételen? Nekem megjött a menszeszem a norculut kúra után, de nagyon siralmas a tisztaságin alig látszik valami,igaz hamar jött az elmúlt mesi óta a norculuttól,de akkor is nagyon gyenge, viszont a melleim nagyon fájnak,szerintem most egy kicsit megkutyulták a hormonjaim.
Várom a fejleményeket h veletek mi van:)
Sziasztok! Sajnálom, hogy megjött. :( Igen, valószínű, hogy valami megkavarodott, de remélem, csak kicsit, és minden a helyére kerül, a következő ciklus, új remény, és mint megbeszéltük, októberre mindenkinek pozi tesztje legyen! :)
Nekem a vérvétel rendben volt tegnap, már 4000 felett van a hcg, viszont ma délután elkezdtem kicsit vérezni. :( Felhívtam az orvost, azt mondja, ha nem marad abba, menjek ügyeletre, ha nem folytatódik a vérzés, reggel hívjam. Amúgy csütörtökön mennék uh-ra, hát most nem tudom, hogy mi lesz... Utrogestan mellett vérezni szerintem nagyon nem jót jelent....
Szia!
A véreredményed nagyon jó lett:)az orvos nem emelte az utrot? Nem lehetséges h most lenne itt az idelye a mensidnek, bar az utrotól nem lehetne semmilyen vérzés. Nagyon szorítok értetek! Mindenképp írd a fejleményt! Én ma megyek a 3 napi vv-re hát nagyon kiváncsi leszek mi lesz az eredmény ha már meg lesz a 21 napi is. Vigyázz magadra, ha teheted pihenj sokat. A párodnak még nem mondtad el, nem gyanakszik?
Sziasztok!
1 vagyok :)
Mi újság veletek lányok? Kedves kérdező voltál orvosnál,minden rendben, elmondtad a párodnak? Én még nem voltam a vv eredményemért, de a norculut jól bekavarhatott, mert nagyon érzékenyek a melleim.Irjatok mijus veletek!!!
Szia!
Voltál ma uhangon, ver a kicsi ici-pici szíve? Annyit gondoltam rád h minden rendben legyen veletek.Írj mindenképp h mit mondtak. Nekem nincs semmi változás, esetleg annyi h szerintem a norculut annyira bekavarhatott h a melleim van amikor annyira fájnak h sírni tudnék és már a hónomalatt is érzékeny.Hát szerintem lesz mit rendberakniuk a meddőségibe. Szorítok nagyon nektek és írj!!!!
Szia!
1 vagyok :)
Nagyon sajnálom h még nincs szívhang, de szerintem nem törvényszerű h 6+1 naposan legyen.Itt a gyakorin is sokan írják h 6 hetesen csak petezsák volt nekik.Nekem mikor a kisebbik lányommal voltam terhes akkor 2 egymást követő héten csak petezsákot látott az orvosom a 6-7 hét között, igaz én is nagyon paráztam h mi lesz, de aztán összeszedte magát a kicsi lányom:) egyébként vannak tüneteid, terhesnek érzed magad?Egyébként nem biztos h akkor volt péd amikor érezted,lehet akkor még csak ért a pete és csak később lökődött ki, nem lehet?Nagyon szorítok h minden rendben legyen veletek! Írj mindenképp mi történik veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!