40 év felett van valaki, aki clostyval próbálkozik, és sikerrel járt? Vagy aki még most szedi? Kíváncsi vagyok az esélyekre, tapasztalatokra.
Jaj, nagyon örülök, hogy mentek lombikra! Szuper hír, és biztos sikerül! A stressz hormon a prolaktin, akár gyógyszeresen is tudják csökkenteni, nyugi, nem lesz gond amiatt, azt simán megoldják! Nagyon örülök. Mi a terv? Mennyi idő kell előkészülni hozzá? Nagyon szorítok, nagyon!
Nekem sajnos ma már egyértelműen nem élt. Hétfőn műtét. Legalább hamar túl leszek rajta, és nem kell még napokat várni, mert ez így nagyon nem jó. Az orvos szerint talán nem a korom az oka, hanem vmi immunológiai akadálya volt a beágyazódásnak. :(
Szia!
Nagyon nagyon sajnálom:( annyira szorítottam nektek! Tudom mit érzel most, én nagyon kész voltam mikor az ikreket elveszítettem:(
A meddőségibe egy nagyon alapos kivizsgálás az első lépés.
Az orvos egy teljes hormonsorral kezd 3-21 napi, és virológiai vizsgálatot kért.Aztán hüvelyi leoltások és ha mindezeknek az eredménye megvan lesz egy átjárhatósági vizsgálat.És ha mindez megvan, kezdődhet a hormonkezelés.Vvétetelek sorozata, ultrahang kísérés stb.Közben kapom a gyógyszereket és a szurikat.Nagyon jó lenne ha az első v a második sikeres lenne, hát nem tudom, már csak a korunk miatt is.2-3 hónap is eltelik mire a beültetés lesz az orvos ezt mondta.Beszélgettem egy házaspárral amig vártam a soromra.Ők huszonévesek és a negyedik beültetésre mennek.Minden sikertelen beültetés után 3 hónapot kell várni,ezért gondoltam h én csak 2 vállalok, mert közben rohan az idő:( mondtam az orvosnak a koromat, azt válaszolta ne foglalkozzon a korával én sem teszem:) nagyon aranyos, rendes orvost fogtam ki. Attól félek nagyon amit az orvos mondott azzal kapcsolatban h a beültetésig attól függ h hány petesejtet tudnak leszívni és hány darab kezd el osztódni.Ha mondjuk 6 ból 1 akkor azt nem ültetik vissza, mert minimum 3 kell visszaültetni, de ha 2 megfelelő akkor azt már visszaültetik.És ha az első hónapban nem sikeres a kezelés petesejt szempontjából akkor a kövi hónapban mégtöbb hormont kapok.
Kérlek mindenképp írd meg h mi történik veled! Sajnálom ami veled történik és azért jó h így is tudjuk támogatni egymást.Én is leírom majd h mikor mi következik, történik velem.
1 voltam:)
Mónika
Húú, mennyi program! :) Nagyon érdekes és izgalmas időszak elé néztek! Kérlek, hogy majd írd meg mindig, hogy mi hogy alakul. Nagyon érdekel, és nagyon szorítok majd, hogy tényleg elsőre siker legyen! De persze miért is ne menne?!
Nagyon fontos az is, hogy kedves orvost sikerült kifogni, szerintem az eleve fél siker!
Én magam nem tudom hogyan tovább, egyik percben azt gondolom, hogy nem ok nélkül történnek a dolgok, talán el kéne már engedni, másik percben meg számolom, hogy mikor is lehetne újra nekiugrani. :) Az ember már csak ilyen....
Ja, én is meg akartam írni:
Kata vagyok :)
Szia Kata!
Hogy vagy, voltál kórházban?
Minden rendben ment?Megnézték műtét elött uhval?
Jaj annyira sajnálom én meg itt dobálom a kérdéseimet feléd, de szeretném tudni,hogy jól vagy.
Én szedem a gyógyszert amit kaptam a meddőségibe és elég gyakran görcsölök tőle, de azt mondják h normális.
Írj h mijus veled!
Mónika
Szia! Köszönöm, hogy érdeklődsz! Túl vagyok mindenen. Talán minden rendben volt, egy hónap múlva megyek kontrollra. Már nem nézték meg hétfőn, a műtét napján , mert pénteken már elkezdett folyadék is látszani a petezsák körül, és már látszott, hogy esik össze az egész. A lelkem nincs még rendben, a test ebben az esetben gyorsabban gyógyul...
A görcsölés szerintem is lehet jó jel, biztos tombolnak a sejtek, meg a hormonok, hogy mi lesz mááár!!! :))
Most már jövök majd többször, hogy lássam hogy mi újság veletek, úgyhogy írj mindenképp! :)
Szia Kata!
3 án voltam vvételen levették a ciklus 3 napi hormonokat és vírus teszteket is csinálnak: hepatítis, aids stb.
21 ém megyek legközelebb akkor veszik le a 21 napi hormonokat + kenetet.
December 20 ára kaptam időpontot megbeszélésre, addigra meglesznek az eredményeim és ezek eredménye dönti el az orvos h mi lesz a kezelés.
Számolgatott az orvos és ha minden jól megy, reagálok a kezelésre akkor februárban lesz a beültetés:)
Szia Mónika
Szia!
Nem tudom h olvasod e még az oldalt, azért leírom mi a történés velem.Hétfőn voltam a meddőségibe a 21 napi vérvételen és közben már megvan a 3 napi eredménye.
Nagyon nagyon elvagyok keseredve, mert az Fsh 36 lett:(
Az orvost nem tudtam megkérdezni h egy hónap alatt hogyan tud ilyen rossz lenni.
A múltkori 3 napim 16 volt most meg 36...hihetetlen.
December 20 megyek hozzá, de addig is be kellett fizetnem és le kell vetetnem a vért, hogy az Amh is kész legyen a konzultációig.
Veletek mi újság, elmentetek meddőségibe?
Jobban vagy már?
Szia Mónika
Szia! Jaj, nagyon sajnálom, de nem tudom, hogy ez valójában mit is jelent. Lehet, hogy ez változhat cikluson belül, és lehet, hogy nem olyan nagy baj? Szerintem az AMH lesz a mérvadó. Ne keseredj el, szerintem emiatt nem szabad! Én a pozi tesztem előtt egy nappal elmentem progeszteron meg prolaktin vérvételre, és horror értékek jöttek ki, erre másnap pozit teszteltem. Szóval nem tudom, hogy min múlik, de a hormonértékeken ne aggódj!
Mi még nem tudjuk, hogy mi lesz velünk, megviselt minket ez a kudarc, még nem jelentkeztünk be sehová. :(
Jar meg erre valaki?
2. vagyok nalam azota is semmi. Remelem Ti tudtok irni jo hireket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!