Jàrt màr ùgy vki,hogy lombik beültetès utàni napon felbukott valamiben?
Figyelt kérdés
Vacsora kèszìtès közben bèna voltam ès megbuktam egy zsugor vìzben, amit nem vettem hìrtelen èszre.Nem estem el,hanem a jobb làbamra èrkeztem talppal, csak fèlek, hogy a ràzkòdàs miatt bajt csinàltam 😥😢Volt màr valaki ìgy ès mègis sikerült?2023. máj. 4. 21:02
21/32 anonim válasza:
Szia. Én is szerdán kaptam vissza egy 5 napos pöttyöt. Első 3 napot mondta a dr Úr,hogy nagyon vigyázz. Utána azért már rendesen csinalhatsz mindent. Sétálni mindennap sétálok. Ne emelj,ne hajolj,ne nyújtózkodj. Sok víz és fehérje.🍀🙏🏼🤞🏼
22/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hàt remèlem nem azon fog mùlni 🙂neked is sok szerencsèt 🍀🍀😘 te èrzel valamit egyèbkènt?
2023. máj. 6. 14:05
23/32 anonim válasza:
Semmit. A cickoim fájnak kicsit főleg este ahogy leveszem a melltartó,de semmit. 😔
24/32 A kérdező kommentje:
Èn sem èrzek semmit ,csak nèha picit nekem is a cickòim fàjnak, ami kisugàrzik oldalra,olyan furin😅Kezd ideegesìteni,hogy nem èrzek semmi màst😂Most vagy èn vagyok ilyen èrzèketlen, vagy tènyleg nem törtènik semmi.Az első napon volt egy kis menstruàciòs görcs ès ennyi.
2023. máj. 6. 19:25
25/32 anonim válasza:
Mit kéne érezni, amikor még be se ágyazódott?🙄
26/32 A kérdező kommentje:
Hàt mondjuk jobban èlveznèm,ha èreznèm,ahogy elkezdi befèszkelni magàt,de jogos a kèrdès 😂😅
2023. máj. 6. 19:43
27/32 anonim válasza:
#26! Ja, így már értem 😂
Az enyém beágyazódott(nem fészkelődött túlságosan, mert semmit nem éreztem.) De aztán később mégis itthagyott 😥(Abból se, leszámítva a vérzést.)
Lazulj kicsit, mert így nagyon hosszú terhesség lesz!
Drukkolok neked, hogy sikerüljön, de nem azon fog múlni, sőt, ha idegeskedsz, még rontod is az esélyeket.)
28/32 anonim válasza:
2-3 nap a beágyazódás. Sokan nem éreznek semmit. 9.naptól már a vizeletből is kimutatható a hcg. Ki tartást,bár baromi lassan telik tudom.
29/32 A kérdező kommentje:
27-es nagyon sajnàlom ami veled törtènt 😔Remèlem azòta sikerült neked.Köszönöm a tanàcsot!😘
Igyekszem betartani😘🙂
28-as köszönöm 🙂igen tudom èn legbelül csak nehèz a vàrakozàs😅
2023. máj. 7. 11:09
30/32 anonim válasza:
Bar nagyon nehéz kívárni a 9 napot. Főleg mikor van akinek már sokkal előbb halvány. Szuri már kiment nekem,mert 2 napja már nem jelezte q teszt. Így ha innentől halvány lenne,az már nem q szuri 🍀🤞🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!