Jàrt màr ùgy vki,hogy lombik beültetès utàni napon felbukott valamiben?
Figyelt kérdés
Vacsora kèszìtès közben bèna voltam ès megbuktam egy zsugor vìzben, amit nem vettem hìrtelen èszre.Nem estem el,hanem a jobb làbamra èrkeztem talppal, csak fèlek, hogy a ràzkòdàs miatt bajt csinàltam 😥😢Volt màr valaki ìgy ès mègis sikerült?2023. máj. 4. 21:02
1/32 anonim válasza:
Ez egy komoly kérdés? Ne legyél már ennyire hülye. Semmi bajod nem lesz tőle...
2/32 A kérdező kommentje:
Csak szoktàk mondani,hogy az első 3 napban vigyàzni kell.5 naposokat kaptam vissza ès gondolom ma vagy holnap kezdi a beàgyazòdàst.
2023. máj. 4. 21:09
4/32 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvosom,hogy sètàlni is csak màsodik hèttől ajànlja,ezèrt is ilyedtem meg.Plussz mèg valaki azt is,hogy tömegközlekedèssel is vigyàzni kell a ràzkòdàs miatt.De lehet csak mondjàk.
2023. máj. 4. 21:16
5/32 anonim válasza:
Megértem az aggodalmad, hiszen gondolom már nagyon régóta vagytok a babaára, de ne aggódj, nem ezen fog múlni. Én azt gondolom az ezen való aggódás többet árt, mint akár egy esés vagy bármi. Drukkolok, hogy sikerüljön! :) Nyilván nej javasolják ilyenkor a futást meg olyan dolgokat amik hosszan tartó rázkódással járnak, de ennyitől egészen biztosan nem lesz baj.
6/32 anonim válasza:
Legyetek már egy kicsit megértőbbek! Ha már beültetés volt, persze, hogy mindenen parázik. A béna kérdésektől én is kiakadok, de itt olyan életút lehet már mögötte, amit gondolom senki nem akar magának.
7/32 anonim válasza:
Sétálni?????
Vagy baromi nagy kamu kérdést akartál itt prezentálni vagy baromi gyorsan keress másik orvost 🤣🤣🤣
8/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen 🥺igen règòta.Remèlem a beàgyazòdàs csak ezutàn kezdődik.Mègegyszer Köszönöm szèpen a nyugtatò szavakat ❤❤
2023. máj. 4. 21:28
9/32 anonim válasza:
Ne legyetek már ilyen bunkók, fogalmatok sincs egy nő min megy át, mire eljut a lombikig. Ha meg van, szégyelljétek magatokat, hogy egy sorstársatokkal ilyen kegyetlenek vagytok!
Kérdező nem lesz semmi baj, ez kb annyit jelentett mint amikor lemész a lépcsőn. Nem ezen áll vagy bukik a dolog és tudom könnyű mondani, de picit pörögj le! Minden rendben lesz!
10/32 anonim válasza:
olvastam valahol, hogy némelyik orvos még azt is javasolja, hogy a beültetés után igyál meg egy pohárka kis vörösbort...;) talán leviszi kicsit a stresszt rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!