Beültetés után milyen "életmódot" éltetek?
A kímélő annyit jelent, hogy ne most fusd le a maratont vagy ne most akard átúszni a Balatont, és ha lehet ne most rendezd át a lakást és emelgesd a bútorokat.
Amit a hétköznapokban eddig is csináltál azt ezután is lehet, a táppénzt pedig lelkileg kell eldöntened szükséged van-e rá, vagy olyan típus vagy, aki szereti a munkáját, lefoglalja és segít abban hogy kevésbé stresszelj a sikeren.
(Én a beültetés utáni 2 hétben felváltva feküdtem a Balaton parton és a Netlfix előtt, nem sikerült.
Fél évvel később spontán terhes lettem úgy, hogy 10.dpo-n élményfürdőben óriás csúzdáztam, olyan medencében fürödtem amiben terhesen nem lehet és jó erős kézműves sört ittam, és akkor sikerült...
Nem fizikai dolgokon múlik, az a lényeg boldognak, kiegyensúlyozottnak érezd magad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!