Jàrt màr ùgy vki,hogy lombik beültetès utàni napon felbukott valamiben?
Köszönöm szèpen mindenkinek,aki normàlisan vàlaszolt 🙂 Csak tènyleg annyira mondjàk,hogy hàt amikor nem feküdte vègig azt a hàrom hetet ,akkor nem sikerült ,jajj ne hogy hajoljon az ember, mert nem fog beàgyazòdni.Ezèrt is gondoltam,hogy ha ezektől elvileg nem megy vègbe a beàgyazòdàs, akkor mi van ,ha èn ennyire erőteljesen megbotlottam.De akkor csak tùlparàztam 🤦♀️
Mègegyszer köszönöm tènyleg a nyugtatò szavakat ès a jò kìvànsàgokat😘😘
Az első lombik beültetésem után 2 nappal elájultam a konyhában, ráestem a kukára, ami összetört. A karom lila foltos lett.
A második lombiknál szintén 2 nappal beültetés után megint elájultam a konyhában (a progeszteron okozott nekem iszonyat alacsony vérnyomást), nekiestem az asztalnak, szétvertem a homlokon, amit a sürgősségin varrtak össze 6 öltéssel. Volt koponyaröntgenem is. A beültetésre való tekintettel kaptam mellényt.
Ez a beültetés sikerült, 2 hónapos a fiam. Szóval nyugi! 😁
Mikor 1 órán át varrt az orvos szülés után (kifelé is rombolt 😆), mondtam neki, a terhességem varrással kezdődött, varrással zárult.
Aztán az aranyóra utáni első zuhanyzáskor 3x ájultam el a nővérek nagy ijedelmére, de ott nem szereztem újabb sérülést. Szóval még az ájulás is megvolt a végére. 😁 Én már csak röhögtem magamon kínomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!