Sikertelen első lombik után fagyasztott embriót már a következő ciklusban lehet beültetni?
Azért fizetni kell?
Intézetfüggő? Tapolcán hogy van?
Köszönöm
Ha nem jó minőségűek, nem jutottak volna el 5 naposig. Ezek már válogatott csapat.
Hidd el, tudom, mi megy ilyenkor az ember fejében. Nekem az első lombikom rossz volt, 5 petesejtet nyertek, csak 2(!) termékenyült meg. Nem is mertem 5 naposig vinni őket, 3 naposan kértem vissza, örültem, hogy addig eljutottak. Nem sikerült.
Én is kitaláltam utána mindent, hogy talán nekem ez a max petesejt, amit nyerni tudnak, biztos megállnak a fejlődésben, stb. Taccsra vágott az első lombik, aztán a 2. előtt mindenfélét vizsgáltatni akartam.
Ott Tapolcán az orvos nem látta tragikusnak a helyzetet. Igaza lett, a 2. stimuláció már jobban sikerült. Es hát a 2 beültetett blasztóból lett egy gyönyörű kisfiam. 8 évet vártunk rá, ha valaki, hát én annyira nem hittem benne, hogy sikerülhet nekünk.
Sziasztok! Mi lett Veletek azóta? Mennyit kellett várni? Ha fizetős volt, megkérdezhetem, hogy mennyibe került?
Köszönöm, ha írtok!
Mi most augusztusban kezdjük az első lombikot.
Te hogy kezelted ezt lelkileg?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!