T alakú méh esetén hogyan korrigálják azt? Mindenképp műteni kell? Az hogyan zajlik?
Figyelt kérdés
2 vetélés után derült ki, hogy valószínűleg T alakú a méhem. Ez lehet a gond. Volt akinek ilyen problémája volt? Hogyan orvosolják ezt?tegnapelőtt 13:45
1/8 anonim válasza:
Hysteroscoppal két oldalon bemetszik, hogy szabályosabb legyen.
2/8 A kérdező kommentje:
És ezt altatásban végzik? Vagy a tükrözéssel egyidejűleg?
tegnapelőtt 14:25
3/8 anonim válasza:
Nekem méhsövényem volt, gyakorlatilag két külön méhüregre osztotta belül a méhemet. A megoldás hysteroscopia volt (nekem 3x kellett). A T-alakút is ugyanilyen módon korrigálják, csak ott a méhfalakon dolgoznak.
Nem volt különösebben megterhelő a procedúra.
4/8 anonim válasza:
Hogy altatnak-e, attól függ, hogy milyen eszközzel csinálják. Létezik office hysterocscopia, amihez nem kell altatás.
5/8 A kérdező kommentje:
Ez mennyire fájdalmas?
Utánna sikerrel jártatok a babával?
tegnapelőtt 14:50
6/8 anonim válasza:
Altatásban csinálják. (Létezik office hysteroscopia, de azt nem erre a célra használják, leginkább csak diagnosztikára).
Utána nem fájt semmim. Tényleg nem! 4-5 nap vérzés volt, de még menses erősségű sem.
Utána született két gyermekem.
7/8 anonim válasza:
"Létezik office hysteroscopia, de azt nem erre a célra használják, leginkább csak diagnosztikára"
Ez nem igaz, van operatív office hysteroscop is, teljesen jól használható.
8/8 anonim válasza:
Nekem is méhsövényem volt, altatásban műtöttek. Csütörtökön volt a műtét, hétfőn már dolgoztam. Rá négy hónapra terhes is lettem, azóta természetes úton szültem kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!