Sikertelen első lombik után fagyasztott embriót már a következő ciklusban lehet beültetni?
Figyelt kérdés
Azért fizetni kell?
Intézetfüggő? Tapolcán hogy van?
Köszönöm
2023. máj. 4. 20:44
1/39 anonim válasza:
A tb alapú kezelésnél 2 beültetés között el kell telnie 90 napnak. Akkor is, ha FET. Ez jogszabály, nem intézetfüggő. Tapolcán is így van.
2/39 A kérdező kommentje:
És ha én kifizetem a Fet-et hogy ne kelljen várni? Ilyet lehet?
2023. máj. 5. 09:42
3/39 anonim válasza:
Ezt meg kéne kérdezni. Fent van az oldalukon az árlista, ugyanakkor amikor én első lombik után azt mondtam, kifizetem az árlistán lévő genetikai vizsgálatot, csak csinálják meg még a második próbálkozás előtt (amit normál esetben csak 3 sikertelen után csinálnának), azt mondta az orvosom, hogy nem lehet.
4/39 anonim válasza:
Ha fizetős Fetre mész, kövi ciklusban mehetsz. Viszont most ment fel 100.000-ről 250.000-re sajnos.
5/39 anonim válasza:
Ilyenkor gondolom injekciòkat is nekünk kell fizetni sajàt zsebből?
7/39 anonim válasza:
Hogy döntöttél mész fizetősre? Itt a gyógyszerek nem olyan drágák. Kúp van, talán egy tüszőrepi.
8/39 A kérdező kommentje:
Nem megyek fizetősre mert kb 1 hónap múlva nagy esy van rá hogy változik ez a része a lombiknak. Megvárom hogy mi lesz a törvénymódosítás.
2023. máj. 16. 10:32
9/39 anonim válasza:
Szia. Sikertelen lett az első beülti. Kezdhetnék most egyből, megvárom a kövi mensit,június közepe kb. Mi is bízunk a törvényben. Akár a 40nap várakozási időben 90 helyett. Illetve a fagyasztott embriók ingyenes beültetésében.
10/39 anonim válasza:
A 40 napos várakozási idővel max 1 ciklust nyernétek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!