Teherbe lehet esni méhpempő segítségével?
Miert gond hogy sokaknak felírja a Mercket? A kerdezonel is indokolt, magas az inzulin szintje a terhességhez, nem esik teherbe…
Ez a gyógyszer egy általános gyógyszer ma már, akiknek hasonló a problémájuk, és sajnos egyre többen vannak akiknek ilyen a problémájuk.
Nekem azt mondta, hogy a ezt a gyógyszert szedjem 2 hónapig és utána csinálunk egy ugyanolyan vérképet mint amilyet először még decemberben, ott megnézzük hogy javultak-e az eredmények vagy nem, és utána elmondja a további teendőket. Azt mondta hogy mivel nekem nem olyan vészesek az eredményeim így bízik abban, hogy javulnak az eredményeim. Jövő hónap 15.-én megyek újra vérvételre szóval nagyon kíváncsi vagyok hogy milyenek az eredményeim. Szedem rendszeresen mindennap a femibion 1-et, a méhpempőt és a merckformint szóval valami változásban nagyon hiszek. Ha nem is most fogom megváltani a világot de én már annak is örülnek hogyha egy picit javulnának az értékek!😊
De nagyon köszönöm mindenkinek a tapasztalatokat és a véleményeket és a segítséget is! Szuperek vagytok!😊
Szia kedves kerdező!
Még várakozom, most megyek en is vervetelekre kell újabbb cukorterheles vercukor es inzulin vizsgalat majd, mert az új doki kivancsi kell-e tenyleg Merkoformint szednem.
A Viktorianal nekem is ez volt hogy 2 hónap mulva kontroll javultak az ertekeim egyebkent, de nem olyan mertekben amiben kellett volna es megemelte a Merkformint adagomat. Ezert kert most az új doki megint cukorterhelest, szerinte csak igy eredmenyek nelkül nem szabad emelni a cukorgyogyszer adagot.
Amugy el vagyok keseredve mar en se tudom mit szedjek merre tovabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!