Teherbe lehet esni méhpempő segítségével?
Szia kedves kerdező!
Teljesen megertem amit írsz, én is a Viktóriahoz jártam ugyanezeket mondta nekem.Felirta a cukorgyógyszert
Majd eltelt 3 honap nem estem teherbe, megemelte a cukorgyogyszert hogy "segítse" a peteerést. Mikor kerdeztem kell-e dieta azt mondta nekem nem kell nincs gond a cukrommal...
Aztan beleptem facebookos csoportba ahol feltöltenek leleteket es bizony ők tök mast írtak mas gyógyszert szedtek, kemeny dieta+sport kellett.
Kerestem masik endokrinologust. Ő teljesen mast mondott szerinte igen is nem jó a pazsmirigyem írt rá hormonpótlast, katasztrofa a progeszteron, prolaktin hiaba van tartomanyban. Ja es 120 gramm dietat irt elő.
Nem is ertette merkformint hogy segitheti a peteerest a masik endokrinologus szerint.
Amugy en is nagyon el vagyok veszve ebben az egeszben, hogy mit kene. Meg hogy most melyik endokrinologus mond jót...
Nem is ertette merkformint hogy segitheti a peteerest a masik endokrinologus szerint
Pedig segít! Nem közvetlen, de hatással van rá, mivel érzékenyíti a sejtek inzulin érzékenységet, ami a petefészek megfelelő mukodesehez is kell..
De önmagában nem fog jobb minőségű peteérést csinálni...
Erzékenyítheti a sejteket, ha közben a cukros tejes kávéval kezdi a napot kakaós csigával, ebédre meg betol mellé egy mekit vagy csak egy jó aranygaluskát vanília sodóval és egész nap iszogatja a cukros üdítőt (nem kell a "hiper egészségtelen" kólára gondolni, egy sima citromos icetea-ben is annyi cukor van, hogy pont elég ahhoz hogy semmi értelme ne legyen a gyógyszernek mellette).
A gyógyszer akkor ér valamit, ha mellé a diéta és a mozgás is megvan.
Utolso dettó ugyanez,meg kb 5 percet foglalkozott velem sok penzert.
Amugy kedves aranyos, de többet vartam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!