Méhpempő segített valakinek?
Sziasztok,
Sajnos pcos és pm alulmüködő vagyok, elértük, hogy helyreálljon a peteérésem. Menstruációm is van. A párom szedi a fer14 vitamint, már 2 hónapja. Én 1 hónapja szedem a pempőt mert 1,5 év próbálkozás után sem sikerült teherbeesnem. Magánorvoshoz járok, többszáz ezret költőttem az orvosra, de nem tud segíteni. Sokat olvastam a pempőről, hogy jó és segít teherbeesni. A kérdésem az lenne van aki tényleg teherbeesett a szedése alatt úgy, hogy előtte sehogyan se sikerült? És milyen kúrát alkalmazott?
Ha a magánorvosok nem tudtak segíteni, irány a reprodukciós intézet.
Nekem megmondta kerek-perec a magánorvosom, hogy ok, ő ennyit tudott tenni, most kell elindulni lombikozni (nálam az inszemek megvoltak évekkel előtte).
Ha neked még nem volt inszemináció, és nincs is akadálya, úgyis azzal kezdik. Nem érdemes várni a csodát mindenféle házi pratikával.
Én csak annyit fűznék hozzá,hogy én szedtem méhpempőt de nem segített.
Éveken át jártunk orvostól orvosig senki nem talált semmit egyikünknél sem és mégis a lombik hozta meg most már pocaklakót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!