Teherbe lehet esni méhpempő segítségével?
Hinni bármiben lehet, de a méhpempőbaz pont egy olyan dolog ami csak placebo.
Helyette inkább a diétára és a mozgásra koncentrálj, az fog segíteni, nem a csodaszerek és a boszorkányságok.
#2 Ajánlom figyelmedbe az "It strats with the egg" című könyvet.
"There’s a lot of junk science out there and products being sold with grand promises, but little or no data to back it up. In Chapter 10, the author calls out supplements that aren’t supported by quality scientific evidence. This includes:
Pycnogenol
Royal jelly
L-arginine"
Royal jelly = méhpempő
A könyvben azt is pontosan leírják mi vele a probléma, több lombikos Facebook csoportban is kering a könyv pdf változata. (persze angolul tudni kell hozzá)
Miért, szerinted a Merckformint mire kaptad?
Az egy dolog, hogy nem mondta az életmódváltást, de ha olvasgatsz a témában, akkor rájössz, hogy pcos esetén, főleg Merckformin mellett alap.
A merckformon az egy cukorgyógyszer, magyarul ha felírta, akkor probléma van a cukroddal, azaz diétáznod és mozognod kell, ha jót akarsz magadnak és nem méhpempőt enned...
A jó endokrinológusok pont fordítva szokták, előbb életmódváltás (bár gyűlölöm ezt a szót, mert szerintem a teljes kiörlésű kifli meg a heti 2 edzés az rohadtul nem életmód, de mind1..) és ha az nem segít akkor gyógyszer.
Ha a gyógyszer mellett nem tartod a diétát akkor jó kis hasmenésekre számíthatsz mellékhatásként...
Hát szerintem valts orvost.
Cukorgyógyszer a teherbeeséshez?! Vicces.
Ennyi erővel köptetőt is szedhetnél. Kb ugyan annyi köze van hozzá.
Egyebként a méhpempőt én személy szerint nem ajánlom. Nekem ciklus zavart okozott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!