Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » 2 kémiai terhesség egymás...

2 kémiai terhesség egymás után, nem akar összejönni a kistesó?

Figyelt kérdés

Augusztus óta próbálkozunk, tudom, hogy nem sok idő, de el vagyok keseredve. Szeptemberben volt egy halvány pozitív tesztem a nem várt napján, aztán 2 nap múlva megjött. Ugyanígy októberben, csak erősebb volt a csík.

Tudom, hogy nem szabad előtte tesztelni, a kislanyomnál több, mint 1 hét késés után csináltam a tesztet, de akkor valahogy más volt.

Bíztam ebben a hónapban, de ahhoz képest, hogy szerdára (nem)vártam, már ma bejelentkezett, sose jött még meg korábban, de most mintha még gunyolodna is az egész helyzet rajtam.

És zavar az első 2 hónap is, hogy hiú reményeket keltettem magamban.

Mi lehet a baj, hogy tudnám segíteni, hogy sikeruljon?

2023. febr. 11. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Azzal, ha megnyugszol ☺️ Hidd el össze fog jönni. Két ciklussal ezelőtt halvány pozitívat teszteltem, megjött, majd az orvos elküldött HCG vérvételre... Persze rágörcsöltem a témára, az előző ciklusban pedig ennek eredményeként három napot késett... Negatív terhességi tesztek, megváltozott menstruáció (15 éven keresztül úgy fájt,hogy erős fájdalomcsillapító nélkül alig tudtam lábra állni, hányingerem volt, szédültem meg minden, most semmi, csak elviselhető enyhe fájdalom). Szerintem a lelki okok miatt zavarodik ennyire össze.
2023. febr. 11. 15:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tiszta szívből ajánlom neked a palástfű teát... Peteérés napjától kell inni. Segíti a beágyazódást. Egy kémiai terhesség novemberben. 22.ikén megjött. Peteérésem dec. 6ikán volt attól a naptól kezdtem inni. December 19.ikén pozitívat teszteltem. Pozitív teszt után azonnal femibion 1, magnerot és még 3 hétig ittam napi 1x a palástfű teát. 12 hetesek vagyunk 🤗🥰 Kitartást sikerülni fog 🤗 higgyj benne. ❤️
2023. febr. 11. 15:55
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Ja és ezt a ne görcsölj rá dolgot hülyeségnek tartom. Szerintem nincs olyan ember aki nálam jobban rágörcsölt volna. Reggeltől estig bújtam a netet a terhesség első jeleiről, meg hogy mit tegyek, hogy végre sikerüljön. És most mégis itt van velem a kis babszemem 🤗 2es voltam.
2023. febr. 11. 15:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok. Valószínű emberfüggő, hogy kinél milyen hatást vált ki az ismétlődő kudarcélmény, és szerintem az is befolyásolja, hogy mennyi ideig tart. 1 hónap, 1 év, esetleg 10. Minden sikertelen év után stresszesebbé válik az a nő, aki gyermeket szeretne.

Én csak a menstruáció megváltozását kötöttem saját tapasztalat alapján a rágörcsöléshez. Ilyenkor szerintem abszolút befolyásolja a szervezetet, borulhat minden.

Nem az informálódást, vágyakozást kötöttem hozzá. Az teljesen normális.

Apropó, ha túllépek a saját példámon, nem egy olyan párt ismerek, akik tizenakárhány évig próbálkoztak, úgy hogy nem volt semmilyen fizikai oka a sikertelenségnek, majd amikor elégedték, összejött. Én is egy ilyen kései, 15 éves projekt eredménye vagyok.

2023. febr. 11. 16:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem is téged szerettelek volna megkérdőjelezni 😊 Sajnálom ha úgytűnt. Az én párom is 12 év sikertelen próbálkozás és 3 sikertelen lombik után fogant természetes úton. Aztán rá 1 évre pedig megszületett a huga is. És semmilyen fizikai oka nem volt a 12 évnyi sikertelenségnek. Mai napig nem derült ki, hogy mi volt az okozója. Én csak szimplán arra céloztam, hogy nem feltétlenül hiszek abban, hogy ha "rágörcsölsz" nem jön össze. 😊 2-es voltam.
2023. febr. 11. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nem én pontoztalak le! 🤗😄
2023. febr. 11. 17:54
 7/7 anonim ***** válasza:
87%
Lelki egészség, jó stresszmentes(mai világban nehéz) párkapcsolat és munka, rendszeres edzés(heti minimum 2-3), egészséges táplálkozás, összhang és macapor. Világ életemben stresszelős ember voltam, de jött a covid, bezárt a szállodánk és a stresszes recepciós munkámat felváltotta a benti takarítgatás, ami nagyon nyugodt volt, alibi munka. Letettem a cigit, nem ittam alkoholt, rendszeresen futni jártam és egészségesen táplálkoztam. Macaport ittam rendszeresen minden reggel, vitaminokat szedtem mint pl. D vitamin, aszkorbinsav,magnézium,halolaj,zöldalga. Menstruációm persze előtte sem volt pontos, sőt..- 30-45 napokra jött meg. Még a terhességemnél is azt hittem csak késik, aztán nem. Persze rendszeresen járok nőgyógyászhoz, de mikor mondtam neki, hogy katyvasz a ciklusom csak legyintett és írt fel vmit, hogy x. napon vegyem be. Arra a napra megjött pont, szóval nem vettem be.. ezek így egybevéve 2 éves màr a fiam. :) Hozzáteszem egy jó grillparty után este jött össze, pedig akkor mindketten ittunk, de elengedtük magunkat és tudtuk mivel jár és hogy mit akarunk több mint 1 év próbálkozás után. Őszintèn kívánom, hogy Nektek is összejöjjön! 😊
2023. febr. 11. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!