2 kémiai terhesség egymás után, nem akar összejönni a kistesó?
Augusztus óta próbálkozunk, tudom, hogy nem sok idő, de el vagyok keseredve. Szeptemberben volt egy halvány pozitív tesztem a nem várt napján, aztán 2 nap múlva megjött. Ugyanígy októberben, csak erősebb volt a csík.
Tudom, hogy nem szabad előtte tesztelni, a kislanyomnál több, mint 1 hét késés után csináltam a tesztet, de akkor valahogy más volt.
Bíztam ebben a hónapban, de ahhoz képest, hogy szerdára (nem)vártam, már ma bejelentkezett, sose jött még meg korábban, de most mintha még gunyolodna is az egész helyzet rajtam.
És zavar az első 2 hónap is, hogy hiú reményeket keltettem magamban.
Mi lehet a baj, hogy tudnám segíteni, hogy sikeruljon?
1-es vagyok. Valószínű emberfüggő, hogy kinél milyen hatást vált ki az ismétlődő kudarcélmény, és szerintem az is befolyásolja, hogy mennyi ideig tart. 1 hónap, 1 év, esetleg 10. Minden sikertelen év után stresszesebbé válik az a nő, aki gyermeket szeretne.
Én csak a menstruáció megváltozását kötöttem saját tapasztalat alapján a rágörcsöléshez. Ilyenkor szerintem abszolút befolyásolja a szervezetet, borulhat minden.
Nem az informálódást, vágyakozást kötöttem hozzá. Az teljesen normális.
Apropó, ha túllépek a saját példámon, nem egy olyan párt ismerek, akik tizenakárhány évig próbálkoztak, úgy hogy nem volt semmilyen fizikai oka a sikertelenségnek, majd amikor elégedték, összejött. Én is egy ilyen kései, 15 éves projekt eredménye vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!