IR-esként terhesség? IR-es vagyok és nagyon félek hogy nem fog összejönni a baba, még a kapcsolatunk elején vagyunk, ezért nem jön szóba, és a páromnak már van gyereke, de nagyon félek hogy nem tudok majd teherbe esni.
Ir-es vagyok
Ahogy 1 írja, tartom a diétát, sportolok. Mind a 2 gyerekem az első hónapban fogant
Így van, sikerülhet! Csak ne görcsölj rá.. tudom hogy nehéz nem izgulni de próbáld elengedni kicsit magad.:)
Én is nagyon izgulós típus vagyok, de pont amikor azt mondtam hogy na jó majd lesz ami lesz amikor lesz, akkor sikerült 😁
Ezt most hogy érted?! Tr írod, a kapcsolatotok elején vagytok. Még szóba se jött. Akkor hova akarsz próbálkozni?
Majd ha eljőn az ideje, majd ha mind a ketten egyformán akarjátok, na majd akkor ráérsz ezen gondolkozni
Nekem is IR-em + Pcos.
Nálunk 1 év próbálkozás után derült ki ez. De hiába tartottam a diétát nem jött össze csak inszemmel.
Viszont ha még szoba se került a baba téma akkor most a helyedbe arra koncentralnek hogy addigra rendbe rakjam ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!