Próbálkozunk a babával de nem akar összejönni. Kérdésem az hogy van e köztetek olyan aki használt “sperma barát és terhességet elősegítő síkosítót? Ha igen melyiket vált be ?
Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 11:16
2/9 A kérdező kommentje:
Eddig még csak 4 hónapja próbálkozunk, ez a hónap lesz az 5ik.
Egyébként 25 eves leszek a férjem 24 lesz
2022. jún. 24. 12:10
3/9 anonim válasza:
Nekem 18 évesen is 6 hó volt mire összejött.
Majd 38 évesen nem akart jönni és kiderült nem ér célba. A pre seed géllel 2.hóba jött majd ment, ra 2 hóba viszont sikeült a fiúnk.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ha most sem sikerül akkor mindenképp kipróbáljuk!:)
2022. jún. 24. 13:21
5/9 anonim válasza:
Egészséges párok 20%-nak jön csak össze nagyon hamar. 1 év teljesen természetes. Ne feszülj rá és ilyen hülye sikosítóknak pedig ne dőlj be.
Ha 1 év után se jön össze akkor el kell menni kivizsgáltatni magatokat.
6/9 anonim válasza:
Mi is 25 évesek vagyunk és 7 hónap volt mire össze jött..
7/9 anonim válasza:
Én 23, párom 25, 6 hónap volt. Ovu teszteltem, hőmérőztem is. Conceive plus sikosítót próbáltuk kb. 2 hónapig, de amikor összejött, akkor pont nem.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem ez a hónap sikeres lesz, csodaszerek ide vagy oda 🙈
2022. jún. 26. 08:43
9/9 anonim válasza:
Én használtam, ezzel a géllel 2-dik hónapban összejött, de szerintem nem volt jó ötlet ez a gél, mert megállt a szíve. Szóval szerintem nagyobb az esélye, hogy olyan spermium jut fel, aminek nem kéne…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!