Ha valóban szereted, akkor igen. De gondolj bele, hogy ez bizony akkor szinte egy életre szól majd! Ha elmúlik a szerelem, a gyerek is megszületik, talán a lány is megváltozik, akkor is mellette fogsz maradni?
2020. máj. 5. 20:06
3/15 anonim válasza:
Ezt neked kell tudnod mennyire szereted és a gyerek hátrány e???
2020. máj. 5. 20:06
4/15 anonim válasza:
Kedves hogy ezen elgondolkodsz.
DE ez a lány még borzalmasan fiatal! Sőt te is.
Foggalmatok sincs milyen felnevelni egy gyereket, főleg hogy nem is a sajátod. Azzal hogy összejössz vele aztán rövid időn belül pedig rájössz hogy neked ez így nem megy, semmi értelme bele kezdeni.
Gondolkodj tiszta fejjel, még elötted az életet. Sokszor fogod még ezt érezni egy lány iránt.
De persze te döntésed de ez legyen a szemed előtt hogy az anyaság baromi nehéz! Segíted őket majd eltartani is?
2020. máj. 5. 20:13
5/15 A kérdező kommentje:
2-es, valóban szeretem Őt, még szép hogy igen!
4-es, természetesen.
2020. máj. 5. 20:32
6/15 anonim válasza:
Ha ez jól fog alakulni akkor büszke lehetsz magadra nagyon jó ember vagy.
2020. máj. 5. 20:50
7/15 anonim válasza:
Tuti működni fog, mert neked nyilván mindenképp nő kell, mert gondolom ha más lenne, nem 16 éves terhes kislány kellene. Neki még kell valaki aki eltartja őt meg a gyereket is. Úgyhogy nem, nem jönnék össze vele.
2020. máj. 5. 20:56
8/15 anonim válasza:
Én biztosan nem. Szerencsére nem én vagyok ebben a helyzetben.
2020. máj. 5. 21:30
9/15 anonim válasza:
Hát ha igen, akkor gőzöd sincs mire vállalkozol, nem adok pár hónapot és visítva fogsz menekülni.
Rengeteg házasság megy szét és tesz próbára a gyerek születése, úgy hogy a sajátjuk, akkor kizártnak tartom, hogy te 20 évesen ebbe boldog légy
2020. máj. 5. 21:42
10/15 anonim válasza:
Szia! Én nem jönnék vele össze. Nem a baba miatt, hanem azért, mert ha ez a lány szimpatizálna veled, akkor most veled járna, tőled lenne terhes, nem mástól. Te most egy B lehetőség lennél neki, amivel hülye lenne ilyen nyomorult helyzetben nem élni. Nagyon fiatalok vagytok, szerintem ne láncold magad hozzá. Nem lesz viszonozva a szerelmed, apát keres csak (meg aki eltartja). Bocsi. 33Nő
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!