Azt hiszem szerelmes vagyok, lehetek terhes?
Ha filozófiát veszem alapul akkor a "szerelmesség" a terhesség előszele.
A terhesség a nő állapota a megtermékenyítés (A férfi és a női ivarsejtek egyesülését nevezzük megtermékenyítésnek )és a szülés között. A terhesség a méhben zajlik le, a megtermékenyítést követően, amikor a pete embrióvá fejlődik, magzatburkok veszik körül, és a méhlepényen keresztül táplálkozik az anyai szervezet segítségével. Három hónapos terhesség időszakától kezdve az embrió már magzatként van említve. A terhesség átlagosan 270-280 napig tart, és a szüléssel fejeződik be.
Amennyiben a kérdés írója a női nemhez tartozik akkor lehetséges hogy terhessé váljon, de ez nem a szerelmesség miatt következik be.
Szerintem pontosítsd a kérdést :)
Jaj, Istenkém! Hát ezek elfelejtik tudatosítani magukban, hogy ez a HUMOR kategória, nem pedig a GYEREKVÁLLALÁS/NEVELÉS? Észkombájnok...
Na most aki szerelmes, arra azt szokták mondani, hogy rózsaszínben látja a világot. Ez úgy lehetséges, hogy rózsaszín lencséjű szemüveg van rajta. Az tehát, hogy lehetsz-e terhes, attól függ, hogy van-e gumi a szemüvegen. Remélem, segítettem :P
Persze (:
Nedvesség hatására a boldogsághormonok hímivarsejtekké alakulnak át, amiket a vér szállít a megfelelő helyre. És uppsz, már be is csusszant egy baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!