Terhes vagyok, de nem vagyok szerelmes. Mit csináljak?
Akárhogy is,ezek az érzések majd rendeződnek vagy így vagy úgy de a baba mindenképp marad gondolom(hisz ki tudja lenne-e másik még a történteket tudva).
Ha megszületik lehet tényleg másképp fogsz látni dolgokat:-)
ha mar terheseg elott sem szereted akkor az baj,akkor nem a hormonok.
az hogy nem vagy szerelmes maga nem baj,de pontosan mit erzel a parod irnat?en sem vagyok mar szerelmes a paromban de iszonyuan szeretem,nem tudom nelkule elkepzelni az eletem.
Anyit tudok csak mondani hogyha a szeretet megvan akkor konyebb,ha semmit nem erzel iranta akkor az mar gaz.egy baba jovetele meg a legidaalisabb kapcsolatot is kikezdheti,nehez szeretet nelkul vegigcsinalni az egeszet.
Szia!
Csak annyit fűznék hozzá, (legfőképp azért mert most nincs időm írni, de ha gondolod nyugodtan írhatsz privit és elmesélem az én sztorimat) hogy egy nő mindig magának szül gyereket, sose lehet tudni, hogy hogy hozza a sors, mi lesz az apával, még egy hosszú és jól működő kapcsolatban sem. Az a nő aki azért szül mert anyagi biztonságban érzi magát a párja mellett nagyot koppanhat ha úgy alakul, hogy ott marad egy gyerekkel egymaga. Ha Te szeretnéd a babát és tudod, hogy Anya akarsz lenni és ha úgy adódik akár egyedül is megállod a helyed akkor ne árnyékolja be a terhességedet a pároddal való kapcsolatod!
Üdv. És minden jót nektek!
A másfél gyerekem imádom, a páromban viszont bizonytalan vagyok...
Az élet már csak ilyen, lehet holnap nagy szerelemre gyúlunk ismét, de lehet kari ajándék a válás lesz... Ha együtt maradunk, tök jó, ha nem akkor is jó, csak picit nehezebb
Az a kérdés, hogy akarsz e Anya lenni, ha igen, akkor vállaljátok a kicsit. Ha nem akarsz gyereket, pláne nem tőle, akkor nincs kérdés, sajna 1-2 megoldás van(ab, örökbe adás(ennél még jóra is fordulhat a helyzet))
Nem szoktam kamu marhaságot irkálni, ettől jobb idő töltésem is van.
Ezt kb két hete érzem, de amúgy szeretem, és ha külön lennénk szomorú is lennék. Van amikor olyan jó oda bújni hozzá, és csak ölelni, de van hogy nem akarok oda bújni se. Ez normális szerintetek?
Valószinű azért sikerült teherbe esnem tabletta mellett, mert volt egy betegségem, ami hasmenéssel vittem, és ezáltal jött össze, az orvosom szerint is. És nem tartom magam felelőtlennek két év múlva akartunk babát, de se örökbe adni se elvetetni nem fogom. Van segitségem még ha egyszer magamra is maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!