Nagyon szeretem a feleségemet, de kiderűlt, hogy meddő. Hosszú évek óta nagyon szeretnék saját gyermeket és ez az érzés csak egyre jobban erősödik bennem. Örökbe fogadni nem akarok. Ti hogyan kezelnétek ezt? 34F
Több sebből vérzik, amit írsz. 1.) Ilyen nincs, hogy eltitkolod előtte az eredményt, hisz azt ő kapja meg vizsgálaton.
2.) Attól, hogy most rossz a spermaszáma, még a gyerekei fogantatása idején bőven lehetett jobb.
3.) Ha lombikkal lehet, spontán is sikerülhet, mert az annyira rossz eredmény csak az esélyt csökkenti, de nem teszi lehetetlenné. Egy ismerősömnél a férj spermaképe miatt mondták, hogy csak lombik. Aztán a nő problémája miatt lett az is esélytelen.
Miután elváltak, a férjnek a rossz spermájával 3 hónap alatt teherbeejtette az új párját, és bizony ő az apa. Azóta megszületett a 2. is, teljesen spontán.
A saját egészségügyi állapotának ismeretéhez joga van. Nem vita tárgya.
De továbbra sem értem, ez hogy lehetséges, mert a 8 év meddőségem alatt a férjemnek nem 1 spermavizsgálata volt, hanem több is, és mivel ő volt a vizsgált fél, mindig ő kapta meg az eredményt. Kézbe is, papír alapon, de EESZT-be is az övébe került fel.
Látom, közben megmagyaráztad. Ha ez így van, szégyenletes.
Egyébként pedig ha 30 feletti gyerekei vannak, nyilván bőven 50 feletti, semmi logika nincs abban, hogy ha most, idős férfiként rosszak a spermái, fiatalon nem voltak tökéletesek.
Engem egy nagyon rosz kapcsolatban teljesen tönkretettek idegileg.
Egészségileg szinte nullára leépültem.
A szexet abszolút nem kivántam.
Orgazmusom nem volt, ilyenkor helyette nagyon fájt a jobb oldalam, és nem jött semmi.
Egyálltalán nem volt spermiumom. A kapcsolatot megszakítottam, teljes életmód váltásba kezdtem. Megvan a megfelelő nyugodt pihenés, /alvás/, mozgás, természetes, adalékanyag mentes ételek, rengeteg víz fogyasztás.
Valamint pár, férfiaknak való kapszula. Cink, szelén, tribulus terrestis, magnézium, C vitamin.
Teljesen rendbe tettem magam, úgy, hogy orvosnál nem is jártam, és középkorú vagyok, nem fiatal.
Hat 75-ös, az életben nagyon sok minden történik, amit nem értünk. Neki is több alkalommal megvizsgálták a spermajat mikor történtek a beavatkozások, es mindig az én kartonomra kerültek az eredmények. Mivel ő nem jött be velem az orvoshoz a kontrollokon, hanem kint várt az autóban, így soha nem is látta ezeket. Meg egyszer elmondom, NEM Magyarországon élünk, lehet h ott más a szokás, de itt igy történt, ez velem történt meg, hiába is erőlködsz meg bizonygatod h ez lehetetlen.
“Nem vita tárgya” - erre csak azt tudom mondani, hogy te vagy az, aki vitatkozik :) szerintem nyugodj meg, es fogadd el, hogy nem tudsz mindent, es történhetnek olyan dolgok az életben,amiket nem tudunk elképzelni. Illetve el kene fogadni, hogy nem minden ember látja úgy a dolgokat, ahogy mi, es a másik ember nézőpontja is lehet helyes es neki is meg lehetnek a saját okai es motivációi arra h mit miért tesz. Próbáld meg egy kicsit szélesíteni a látókörödet es nem ítélkezni másokon ilyen szinten, úgy h csak egy pici szeletet látsz az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!