Hogy magyarázzam meg a férjemnek hogy nem akarok testvért
a gyermekemnek?
Figyelt kérdés
Túl vagyok 2 éve egy szőrnyű császáros élményen (műhiba történt utánna a babás nővérek csúnyán beszéltek velem,szülés utánni depresszió,nehéz gyógyulás) a férjem hétvégente két napot van velünk a munkája miatt utazik,minden éjszakázás és betegség rám jutott,segítség nélkül-plusz a férjem beteg szülei is és őszintén,lehet önző vagyok de tele van a hócipőm,és haragszik hogy ő legalább 3at szeretne .Nekem meg bórsódzik a hátam attól hogy mégegyszer átkelljen menjek ezen az egészen.Hogy tudnám megmagyarázni neki hogy én nekem örömből és bánatból is bőven elég egy?
Pont így ahogy leirtad. Te szulod meg és nagyreszt te neveled és te nem szeretnéd ezt végig csinálni, arra akarsz koncentrálni aki van.
2023. jan. 19. 16:05
2/16 anonim válasza:
Mond neki, ha ő kihordja, megszüli, felneveli, akkor simáán. Ha nem, akkor nem...
Ha nem érti meg, akkor lehet nem ő az az ember, akit neked szánt az ég.
2023. jan. 19. 16:07
3/16 anonim válasza:
Laci, nem akarok több gyereket! Elég ez az egy is, ha te ragaszkodsz hozzá, hordd ki, szüldd meg és maradj itthon vele 2 évig.
Mégis hogyan kellene? Virágnyelven? Versbe foglalni?
Ti amúgy milyen viszonyban vagytok, hogy nem tudjátok felnőtt módjára pro/kontra érvekkel alátámasztva megbeszélni?
2023. jan. 19. 16:08
4/16 anonim válasza:
Mutasd meg neki ezt a kérdésed. Sajnálom hogy nem érti meg ezek után se, de nem nálad van akkor a hiba.
Egyébként meg ha sehogy nem sikerül, akkor bevetheted a jó öreg trükköt a halogatást, ami a konfliktuskerülő emberek módszere, mondd azt neki hogy " oké csak várjuk meg míg Pistike oviba megy", ha elérte az ígérgetés ezt a pontot utána újat tűzöl ki, "majd ha iskolás lesz", és ezt addig csinálod míg fel nem adja vagy meg nem haltok...:)
Amúgy én biztos nem vállalnám ezeket mind amit leírtál, ez embertelen. A beteg szülőknek ápolót fogadnék, a férjnek legalább a közelben végezhető munkát keresnék, vagy megkérném hogy ő keressen mert megszakadok.
2023. jan. 19. 16:35
5/16 anonim válasza:
Hát számomra furcsa, hogy itt kell ötleteket kérned ennek a témának a megbeszélésére a FÉRJEDDEL. Evidens, hogy egy normális kapcsolatban kerekperec kimondhatod azt, hogy te nem akarsz több gyereket, hármat meg pláne nem, és kész. Te tested, meg aztán később a te idegrendszered… Te magad mondtad, hogy szinte csak te vagy a gyerekkel és a háztartással. Hagyd rá csak ezeket egy hétre, és hidd el, nem lesz olyan nagy szája. Hívd fel a figyelmét, hogy az apaság nem azt jelenti csak, hogy megcsinálja a gyereket!
2023. jan. 19. 16:36
6/16 anonim válasza:
Hát jó nagy tahó férjed van már bocsi. Jópofa nagyon, te szüljed neki sorba a három gyereket ő meg otthagy a bánatban mikor nevelni is kéne őket. Hosszú jövőt jósolok nektek.
2023. jan. 19. 17:16
7/16 anonim válasza:
Nekem elképesztő, hogy ennyire nem látja át a férjed a terheidet, nyilván nem lenne nagyobb segítség több gyerekkel sem. A helyedben kerek perec megmondanám neki, hogy nem szülök többet, ugyanezekkel az érvekkel, amiket itt is felsoroltál. A pontot nálam az teszi fel az i-re, hogy te ápolod a beteg szüleit is, illetve hét közben teljesen egyedül vagy a gyerekkel. Tudod, ki vállalna így másodikat-harmadikat...
2023. jan. 19. 18:14
8/16 anonim válasza:
Elég egyértelműen leírtad itt a kérdésben, pont így kellene neki is megmondani.
2023. jan. 19. 18:49
9/16 anonim válasza:
Mondd meg neki őszintén és ültesd le hogy a te tested változik, te éled át a szülés fàjdalmát, te vagy depressziós és nem ő! Ott hagy egyedül a hét 5 napján, minden segítség nélkül! Ha igazán szeret akkor meg kell értenie!
2023. jan. 19. 22:22
10/16 anonim válasza:
mondjuk úgy, hogy a "férjed"ről van szó, de a "gyerekeM"ről, így, egyes számba, csak a tied, tkp mégis minek követelőzik akkor random pénisz az életetekben? ezt kell magadban tisztázni, és ennek megfelelően meghozni a szükséges lépéseket. ha nincs apja a kicsinek, minek terhelni mindkettőtöket egy random spermadonor jelenlétével?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!