Rossz anya lennék, ha bébikompot akarok venni a gyermekemnek?
a szakemberek nem támogatják valóban a bébikomp használatát, de nem hinném, hogy napi 20 perc, fél órából bármi baja lenne,legalábbis nem bizonyított.
üdv: egy gyógypedagógus
Dehogy vagy rossz anya!
Bár ezeket a véleményeket nem láttam, való igaz, a kompot szakemberek sem ajánlják. Mégpedig azért, mert baleset-veszélyes, és nem jó pózban van benne a gyerek.
Régen járókát használtak, addig, amíg a veszélyes tevékenységet végezték, ált-ban a konyhában.
Mi azt a megoldást választottuk, hogy ilyenkor tettünk be egy rácsot.
Ez lehet leszerelt kiságyrács, de lehet kapni is, ami felszerelhető az ajtótokra.
De használható egy elég stabil ládika is, amin átlát a gyerkóc és felnőtt azért könnyen tudja mozgatni.
Én nem foglak "leszaranyázni", és megértem azt is, hogy ki vagy borulva, de mégis azt mondom, hogy NE vegyél bébikompot!!! Balesetveszélyes!!! Nem is kicsit!
Nem írtad mennyi idős a gyermeked.
Mi 7 hónapos korában vettünk a lányomnak egy FA járókát (a hálós az borzalom), és ilyen helyzetekben én mindig oda tettem. Abban tudott lépegetni, felállni, ülni, stb. Volt bent neki pár játék. Tök jól elvolt benne.
A másik megfontolandó dolog, hogy hagyod, hogy ott sertepertéljen körülötted. Egy idő múlva már úgysem "zárhatod" be őt sehová, jönni-menni-mászni akar majd.
Harmadik lehetőség, ha az etetőszéket (ha van) odahúzod magad mellé, az elég magas, látja, hogy mit csinálsz a mosogatóban, tudsz vele beszélgetni. Adsz mondjuk a kezébe egy szivacsot és egy műanyag edényt, hadd utánozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!