Rossz anya lennék, ha bébikompot akarok venni a gyermekemnek?
Én téged nem szaaranyázlak le,de ismerősömet igen,ugyanis:
Reggel felébred 9! hós babája,beleteszi kompba,abba van 10-ig,megy ki vele sétálni,mózeskocsiba alszik egész úton.Délután 2kor megy haza,esznek,és megint megy ki sétálni 3kor,egész úton altatja a babát.Hazamennek 5kor és megint kompba vágja,majd ott van este 8-9 ig,és fürdés alvás.
A babája nem mászik,nem kúszik,nem ül,most kezd átfordulni.Azt mondja,ha ilyen jól alszik,nem vesz neki sportkocsit. :-/
Nem vagy rossz anya egyáltalán!!! Az a lényeg a kompnál is mint bármi másnál is hogy mértékkel!!! Szóval ne így legyen ahogy az utolsó írta hogy órákat tölt benne a gyerek nap mint nap!!
Egyébként korban most van ott a gyermeked hogy szeparációs szorongása van/lett, már pontosan érzi tudja hogy te vagy a legfontosabb személy neki és egy pillanatra sem akar elengedni.
Ezért kapaszkodik beléd szerintem.
Elképzelhető hogy ez az időszak csak 1-2 hétig tart és most ennyi időre venni egy kompot, hát luxus lenne, de az is lehet h tovább tart, sőt van akinél ez tényleg szokás marad később is.
Egyébként ha a kompban lesz, nem akar akkor is ugyanugy majd "láb alatt lenni"? szóval azt nem értem, mi a különbség a járóka meg e között, annyi h a járóka nem fér be a konyhádba ugye?
Egyébként én hagytam szabadon "garázdálkodni" a fiamat a másfélszer kétméteres konyhában az alsó szekrények egy részét lezártam 2-t pedig meghagytam neki felfedezni, kezébe adtam ezt azt ő meg ott mászkált körülöttem.
Mondjuk nem akart a lábamba csimpaszkodni csak néha, úgyhogy nem egyszerü a dolgod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!