Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szétmentünk az exemmel mert...

Szétmentünk az exemmel mert szanaszét csalt és utólag kiderült hogy terhes tőlem, én érthető okokból nem szeretnék vele maradni és gyereket tőle, nem akarja elvetélni, ha nem maradunk együtt kell fizetnem bármit is a gyerek után?

Figyelt kérdés

3évet voltunk együtt de külön éltünk, kidobtam mert nem működött a kapcsolatunk. Majd 3héttel később felkeresett hogy terhes, és 99%ban tőlem. Én mondtam neki hogy ő is biztis tudja hogy ennek így semmi értelme nem lenne ebben a helyzetben, én nem akarok tőle semmit, nem fogok neki engedni és esélyt adni. Mondtam hogy a legjobb megoldás az az lenne ha elvetetnénk, én mondtam kifizetem az egész abortuszt. De ő nem akarja elvetetni mert neki kell a gyerek. Ilyenkor ha én lemondok róla kell nekem akármit is hozzájárulnom a gyerektartáshoz? Vagy kell írni egy nyilatkozatot hogy én 100%ban lemondtam róla?

Nem szívesen teszem mert azétt csak a saját gyerekem de egy ilyen családot nem akarok hogy az anyja egy lotyo. Válaszokat köszi

2021. szept. 6. 21:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

roh@dtul nem vettunk eszre aktus közben, de úgy hogy darabok szakadtak le belőle.

Ezt max az veszi be, aki még életben nem szexelt. Egyrészt nem tud így szakadni, másrészt ha tudna is, kizárt, hogy nem veszed észre.

2021. szept. 7. 06:51
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Ok, aktus közbe nem vettétek észre, hogy kiszakadt, na de amikor kivetted? Bocsi, de ahhoz nagyon idiótának kell lenni, hogy ne vedd észre, hogy elszakadt az óvszer.

Utána simán lett volna lehetőség esemény utánit bevenni.

De nyilván ez már halott ügy, hiszen terhes.

Ha a tiéd a gyerek mindenképp fizetned kell, ha tartod vele a kapcsolatot, ha nem.

2021. szept. 7. 07:14
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Na de a gyereket a hülye anyja miatt miért dobnád el? Nem kell összejönnötök, még beszélni is alig, de jogot formálhatnál hogy néha láthasd a kicsit. Ő nem tehet semmiről... most jobb csendben fizetgetni?

Amúgy nekem is sántít a dolog hogy miért nem mentetek esemény utániért...

2021. szept. 7. 07:26
 24/28 anonim ***** válasza:
96%
Ha szanaszét csalt,addig egy forintot nem fizetnék,amíg apaságit nem csináltarok.Viszont ha tiéd kell gyerektartást fizetned.Mit gondoltál?Te vagy az apja.😡
2021. szept. 7. 07:37
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Sose fogom megérteni. Nem akarja abortálni. Oké, megszívtad. Na de a gyerek miért tehet erről? Ha tutira a tiéd, akkor miért nem lehet vele tartani a kapcsolatot? Itt már csak arról fog szólni, hogy apa nélkül nől fel és idegenként tekintetek egymásra, ezzel sérüléseket okozva neki vagy akár jó apa-gyerek kapcsolat is lehet. Egy gyereket büntetni a szülei viselkedése miatt igencsak aljas húzás.

Bocsi, kikívánkozott belőlem.

Amúgy leírták.

1) Ha tiéd a gyerek a felügyeleti jogodról lemondhatsz, de a gyerektartást fizetned kell.

2) Lehetsz hétvégi apuka.

3) lehet közös felügyelettel is nevelni

4) nem a tiéd és nem kell csinálnod semmit.

2021. szept. 7. 07:46
 26/28 anonim ***** válasza:
71%
De megcsinálni megtudtad...
2021. szept. 7. 09:40
 27/28 anonim ***** válasza:
75%
Bejelentkezhetsz minimál bérre, de az adóhatóság vizsgálni fogja az életviszonyaidat. Ha a kettő nem fedi egymást, eljárás indul.
2021. szept. 7. 13:13
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól, hogy az anyjával nincs jövőtök, a gyereknek még lehetsz jó apja. Már ha te vagy az apja...
2021. szept. 11. 08:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!