Öreg, és kevés számú petesejttel ne is reménykedjek, hogy természetes úton teherbe esek?
Hosszú lenne leírni az egész történetünket, de a lényeget leírtam fent.
Még annyit, hogy 2 év sikertelen próbálkozás van mögöttünk. A gyógyszereket és a beutalót a meddőségi klinikára már megkaptam. 27 éves vagyok.
Viszont ebben a ciklusban elég furcsa tüneteim vannak, de egyszerűen már nem merek reménykedni sem. Még amit tudni kell: ebben a ciklusban (pontosítva 10 napja) voltam méhtükrözésen, ami után 1 napig barnáztam, majd elmúlt. Másnap, azaz a vizsgálat után 2 nappal volt peteérésem, majd az azt követő 6. napon ismét volt pár csepp rózsaszínes-barnás (halvány) pecsételésem, ami tartott egy délután, pár órát. Ez még lehetett a vizsgálattól (ami 1 hete volt akkor)? Azóta is olyan furcsa érzés van az alhasamban, amolyan feszítő, szurkáló érzés. Létezhet, hogy ebben a hónapban sikerült? Van aki ilyen petesejtekkel természetes úton teherbe esett? Vagy ne is reménykedjek?
Mi az, hogy öreg? A petesejtjeid annyi idősek, mint te. 27 meg nem öreg.
Én valóban öreggel teherbe estem 42 évesen. 2x is (az elsőnél még csak 41 voltam), de az sajnos vetélés lett. Mindkettő 5 ciklus alatt sikerült.
Egyik sem alapja annak, hogy ilyen kijelentést tegyen.
Annyi látszódhat max, hogy nincs ovulációd, ami kb ezer más dologtól lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!