Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Öreg, és kevés számú petesejtt...

NemFogodKitalálni kérdése:

Öreg, és kevés számú petesejttel ne is reménykedjek, hogy természetes úton teherbe esek?

Figyelt kérdés

Hosszú lenne leírni az egész történetünket, de a lényeget leírtam fent.

Még annyit, hogy 2 év sikertelen próbálkozás van mögöttünk. A gyógyszereket és a beutalót a meddőségi klinikára már megkaptam. 27 éves vagyok.

Viszont ebben a ciklusban elég furcsa tüneteim vannak, de egyszerűen már nem merek reménykedni sem. Még amit tudni kell: ebben a ciklusban (pontosítva 10 napja) voltam méhtükrözésen, ami után 1 napig barnáztam, majd elmúlt. Másnap, azaz a vizsgálat után 2 nappal volt peteérésem, majd az azt követő 6. napon ismét volt pár csepp rózsaszínes-barnás (halvány) pecsételésem, ami tartott egy délután, pár órát. Ez még lehetett a vizsgálattól (ami 1 hete volt akkor)? Azóta is olyan furcsa érzés van az alhasamban, amolyan feszítő, szurkáló érzés. Létezhet, hogy ebben a hónapban sikerült? Van aki ilyen petesejtekkel természetes úton teherbe esett? Vagy ne is reménykedjek?

tegnap 10:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%

Mi az, hogy öreg? A petesejtjeid annyi idősek, mint te. 27 meg nem öreg.

Én valóban öreggel teherbe estem 42 évesen. 2x is (az elsőnél még csak 41 voltam), de az sajnos vetélés lett. Mindkettő 5 ciklus alatt sikerült.

tegnap 10:59
 2/17 A kérdező kommentje:
A doki azt mondta, hogy elvannak öregedve a petesejtjeim. Nem a koromnak felelnek meg.
tegnap 11:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez kora menopauza lesz, sajnos. Mennyi volt az AMH-d?
tegnap 12:14
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen, mondta is az orvos. Nem tudom mennyi, még várunk az eredményekre.
tegnap 12:46
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi alapján mondta?
tegnap 12:53
 6/17 A kérdező kommentje:
Tükrözés és ultrahang.
tegnap 13:28
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem alapja annak, hogy ilyen kijelentést tegyen.

Annyi látszódhat max, hogy nincs ovulációd, ami kb ezer más dologtól lehet.

tegnap 13:31
 8/17 A kérdező kommentje:
Ovulációm van rendszeresen. Azt mondta, hogy a vizsgálat alapján nagyon kevés petesejtem van már csak.
tegnap 13:34
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy félreértettél valamit vagy hülyeséget beszél (ez esetben válts orvost!). Ezekkel a vizsgálatokkal nem látszik hogy hány pláne az nem hogy milyen minőségű petesejted van…
tegnap 14:00
 10/17 A kérdező kommentje:
Korábbi vérvételeken a fehérvérsejtekkel gond volt, ami tudtommal hatással van a petesejtekre. Ezen felül akkor miért nem esek teherbe 2 éve, ha mindkettőnkkel minden rendben?
tegnap 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!