Öreg, és kevés számú petesejttel ne is reménykedjek, hogy természetes úton teherbe esek?
Hosszú lenne leírni az egész történetünket, de a lényeget leírtam fent.
Még annyit, hogy 2 év sikertelen próbálkozás van mögöttünk. A gyógyszereket és a beutalót a meddőségi klinikára már megkaptam. 27 éves vagyok.
Viszont ebben a ciklusban elég furcsa tüneteim vannak, de egyszerűen már nem merek reménykedni sem. Még amit tudni kell: ebben a ciklusban (pontosítva 10 napja) voltam méhtükrözésen, ami után 1 napig barnáztam, majd elmúlt. Másnap, azaz a vizsgálat után 2 nappal volt peteérésem, majd az azt követő 6. napon ismét volt pár csepp rózsaszínes-barnás (halvány) pecsételésem, ami tartott egy délután, pár órát. Ez még lehetett a vizsgálattól (ami 1 hete volt akkor)? Azóta is olyan furcsa érzés van az alhasamban, amolyan feszítő, szurkáló érzés. Létezhet, hogy ebben a hónapban sikerült? Van aki ilyen petesejtekkel természetes úton teherbe esett? Vagy ne is reménykedjek?

Volt, de annak még várunk az eredményére, ami 4 hét kb. Az eddigi eredmények és minden más vizsgálat alapján minden rendben.
Páromnak vérvétel és spermavizsgálat.

Bár nekem nőgyógyászati beavatkozásom csak egyszer volt az petesejt leszívás, tehát teljesen releváns választ nem tudok mondani. Egy biztos, hogy az elmúlt 10 évben jó párszor becsapott az elmém és űzött belőlem bolondot. Volt hogy barnáztam, szúrt a hasam stb. Most volt egy vizsgálatod amitől akár előfordulhat hogy ilyeneket tapasztalsz, érzel.
Emellett benne van még az is a pakliban, hogy ez az a ciklus amikor sikerült, de ehhez még pár napot kell várni. Remélni addig mindig lehet amíg nem jön meg.
Tehát nyugi. Ez még bármi is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!