Szétmentünk az exemmel mert szanaszét csalt és utólag kiderült hogy terhes tőlem, én érthető okokból nem szeretnék vele maradni és gyereket tőle, nem akarja elvetélni, ha nem maradunk együtt kell fizetnem bármit is a gyerek után?
3évet voltunk együtt de külön éltünk, kidobtam mert nem működött a kapcsolatunk. Majd 3héttel később felkeresett hogy terhes, és 99%ban tőlem. Én mondtam neki hogy ő is biztis tudja hogy ennek így semmi értelme nem lenne ebben a helyzetben, én nem akarok tőle semmit, nem fogok neki engedni és esélyt adni. Mondtam hogy a legjobb megoldás az az lenne ha elvetetnénk, én mondtam kifizetem az egész abortuszt. De ő nem akarja elvetetni mert neki kell a gyerek. Ilyenkor ha én lemondok róla kell nekem akármit is hozzájárulnom a gyerektartáshoz? Vagy kell írni egy nyilatkozatot hogy én 100%ban lemondtam róla?
Nem szívesen teszem mert azétt csak a saját gyerekem de egy ilyen családot nem akarok hogy az anyja egy lotyo. Válaszokat köszi
Természetesen fizetsz, mert te nem védekeztél. Ott akkor abban a pillanatban te nem védekeztél, tudatosan gyereket csináltál, hát akkor járulj hozzá a felneveléséhez! Ez miért kérdés?
Ja, hogy te nem akartál gyereket,meg tartásdíjat? Hol volt az óvszer?
Az okosok mentségére szóljón,
1. Amikor megtörtént az aktus még nem derült ki a nőről hogy milyen rib*nc
2. Volt védekezés de a gumielszalkadt amit roh@dtul nem vettunk eszre aktus közben, de úgy hogy darabok szakadtak le belőle.
Nézd az is lehet, hogy te vagy az apa és fizetsz és tartod a gyerekkel a kapcsolatot,de nem lesz az exed a barátnőd csak a gyereked anyja...
vagy fizetsz,de rá se nézel a gyerekre.
Illetve a leírásból nekem nem lenne egyértelmű, hogy te lennél az apa, hisz azon időszak alatt is csalhatott téged. Ne haragudj amúgy de 3 év kapcsolat teljesen külön élve(ebből legalább az utolsó fél évet egy lakásban kellett volna eltölteni szerintem) csodálkozol, hogy nem vette komolyan a kapcsolatot?
"A gyerek közelébe kell kerülnöd a mintavételhez? Ez nem egy akció dráma. Ha a csaj akarja a pénzt akkor menjen bíróságra ott meg a bíró fogja kotelezni az apasági beleegyezésére különben egy forintot nem fog látni."
Ha a bíróságon kiderül, hogy a kérdezőé a gyerek, akkor ráverik a 260 000 forintot, ami a vizsgálat ára.
Egy magáncégnél 60 000 körüli összegért kiderítheti. Ezt a bíróság nem fogadja ugyan el, de ha itt kiderül, hogy a kérdező az apa, akkor aláírhatja a papírt, és akkor nem kerül sor a bírósági vizsgálatra, ahol ugyanezt 260 000-ért állapítják meg. Ha meg kiderül, hogy nem ő az apa, akkor nyugodtan vállalja a bírósági vizsgálatot is, akkor a nőre verik rá a 260 000-et.
Már bocs, de te se vagy valami okos. Állítólag szanaszét csalt, de azért valószínű, hogy tőled terhes, mert a kérdéses időszakban épp veled IS dugott🙄Amúgy, ha akkor nem tudtad, hogy csal, attól még vetetehettél volna be vele esemény utánit, mivel hűségtől függetlenül teherbe eshetett, nyilván ezt azért tudtad. Így nézve még szerencsés is vagy, lehet, nem is te vagy az apa.
Egyébként, ahogy leírták. Gyerektartást kell fizetni, ha tőled van. Ha csak simán elhiszed, hogy tőled van, fizetned akkor is kell, csak akkor még balek is vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!