Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szétmentünk az exemmel mert...

Szétmentünk az exemmel mert szanaszét csalt és utólag kiderült hogy terhes tőlem, én érthető okokból nem szeretnék vele maradni és gyereket tőle, nem akarja elvetélni, ha nem maradunk együtt kell fizetnem bármit is a gyerek után?

Figyelt kérdés

3évet voltunk együtt de külön éltünk, kidobtam mert nem működött a kapcsolatunk. Majd 3héttel később felkeresett hogy terhes, és 99%ban tőlem. Én mondtam neki hogy ő is biztis tudja hogy ennek így semmi értelme nem lenne ebben a helyzetben, én nem akarok tőle semmit, nem fogok neki engedni és esélyt adni. Mondtam hogy a legjobb megoldás az az lenne ha elvetetnénk, én mondtam kifizetem az egész abortuszt. De ő nem akarja elvetetni mert neki kell a gyerek. Ilyenkor ha én lemondok róla kell nekem akármit is hozzájárulnom a gyerektartáshoz? Vagy kell írni egy nyilatkozatot hogy én 100%ban lemondtam róla?

Nem szívesen teszem mert azétt csak a saját gyerekem de egy ilyen családot nem akarok hogy az anyja egy lotyo. Válaszokat köszi

2021. szept. 6. 21:32
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
43%
Bocsánat 7re reagálva. 10 voltam
2021. szept. 6. 21:59
 12/28 anonim ***** válasza:
70%

Természetesen fizetsz, mert te nem védekeztél. Ott akkor abban a pillanatban te nem védekeztél, tudatosan gyereket csináltál, hát akkor járulj hozzá a felneveléséhez! Ez miért kérdés?

Ja, hogy te nem akartál gyereket,meg tartásdíjat? Hol volt az óvszer?

2021. szept. 6. 22:04
 13/28 A kérdező kommentje:

Az okosok mentségére szóljón,

1. Amikor megtörtént az aktus még nem derült ki a nőről hogy milyen rib*nc

2. Volt védekezés de a gumielszalkadt amit roh@dtul nem vettunk eszre aktus közben, de úgy hogy darabok szakadtak le belőle.

2021. szept. 6. 22:07
 14/28 A kérdező kommentje:
Különben ebben az esetben tegyük fel 1gyerek után mennyi lehet a tartásdíj, jól keresek viszont a bejelentésem gyenge 8óra minimál.
2021. szept. 6. 22:09
 15/28 anonim ***** válasza:
90%
14 akkor arra a 8 óra minimálra fogják meghatározni, de pontosan nem tudom mi alapján számolják
2021. szept. 6. 22:11
 16/28 anonim ***** válasza:
76%
12. Vagyok, ilyennekem is volt, a párom utána esemény utáni tablettát hozott neked, te megtetted-e?
2021. szept. 6. 22:29
 17/28 anonim ***** válasza:
87%

Nézd az is lehet, hogy te vagy az apa és fizetsz és tartod a gyerekkel a kapcsolatot,de nem lesz az exed a barátnőd csak a gyereked anyja...

vagy fizetsz,de rá se nézel a gyerekre.

Illetve a leírásból nekem nem lenne egyértelmű, hogy te lennél az apa, hisz azon időszak alatt is csalhatott téged. Ne haragudj amúgy de 3 év kapcsolat teljesen külön élve(ebből legalább az utolsó fél évet egy lakásban kellett volna eltölteni szerintem) csodálkozol, hogy nem vette komolyan a kapcsolatot?

2021. szept. 6. 23:12
 18/28 anonim ***** válasza:
69%

"A gyerek közelébe kell kerülnöd a mintavételhez? Ez nem egy akció dráma. Ha a csaj akarja a pénzt akkor menjen bíróságra ott meg a bíró fogja kotelezni az apasági beleegyezésére különben egy forintot nem fog látni."

Ha a bíróságon kiderül, hogy a kérdezőé a gyerek, akkor ráverik a 260 000 forintot, ami a vizsgálat ára.

Egy magáncégnél 60 000 körüli összegért kiderítheti. Ezt a bíróság nem fogadja ugyan el, de ha itt kiderül, hogy a kérdező az apa, akkor aláírhatja a papírt, és akkor nem kerül sor a bírósági vizsgálatra, ahol ugyanezt 260 000-ért állapítják meg. Ha meg kiderül, hogy nem ő az apa, akkor nyugodtan vállalja a bírósági vizsgálatot is, akkor a nőre verik rá a 260 000-et.

2021. szept. 6. 23:28
 19/28 anonim ***** válasza:
60%
Vedd magadhoz a gyereket, neveld te, ha annyira csak sajnálod szegényt h milyen anyja van.
2021. szept. 6. 23:28
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de te se vagy valami okos. Állítólag szanaszét csalt, de azért valószínű, hogy tőled terhes, mert a kérdéses időszakban épp veled IS dugott🙄Amúgy, ha akkor nem tudtad, hogy csal, attól még vetetehettél volna be vele esemény utánit, mivel hűségtől függetlenül teherbe eshetett, nyilván ezt azért tudtad. Így nézve még szerencsés is vagy, lehet, nem is te vagy az apa.

Egyébként, ahogy leírták. Gyerektartást kell fizetni, ha tőled van. Ha csak simán elhiszed, hogy tőled van, fizetned akkor is kell, csak akkor még balek is vagy.

2021. szept. 7. 00:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!