Mitől lehet,hogy egyszerüen nem jön össze a baba?Már szedtem peteérést elősegítő gyógyszert is,de semmi!
1. Nem mindegy mióta nem jön össze
2. Nem tudjuk milyen vizsgálatik voltak
3. Van, amikor egyszerűen nem találják az okot (pl. volt olyan ismerősöm, akiknek nem jött össze, de az új kapcsolatban simán)
4. Lehet csak nagyon rágörcsölsz (nálunk a 2. sokára sikerült, mert annyira rágörcsöltem a témára. Az 1. És 3. Baba elsőre, de ott nem is görcsöltem rá.)
Legelőször, ha eltelt 1 év, és nem sikerült teherbe esni, a férfi menjen el andrológiára.
Van egy fizikális vizsgálat, here ultrahang és spermamintát kell adni.
Nem fáj,nem kellemetlen.
Ha ez megvan, lehet menni a nőgyógyászhoz. Legelőször ezt fogja kérdezni, hogy a férfi volt-e orvosnál. Legalábbis akkor, ha normális orvos.
A nőnek fájdalmasabb és nehezebben kivitelezhető vizsgálatai vannak. Pl a peteveteték átjárhatóság vizsgálat. Ami nem is olyan kellemes... De sokszor segít.
Rengetegszer szedtem már életem során peteérés serkentőt, de nem sikerült.
Lombikkal lett az első babánk végül. 3.ra sikerült (inszem is volt előtte).
Utána ismét többször szedtem peteérésserkentőt , megint nem sikerült.
Mentem lombikra.
4.re sikerült, ki tudja miért 🤷♀️ semmit nem csináltam máskepp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!