Egyszerűen nem tudok nem figyelni a tünetekre. Hogyan ne figyeljek magamra?
Rajta vagyunk a kistesó tèmàn
Mindig igyekszem elfoglalni magam, ott a munka meg a nagyobbik gyerek, de egyszerűen èrzem azt, hogy èpp szurkàl a hasam, vagy beleszúrt egy kettőt pàr nappal együttlèt utàn, vagy hogy napok óta annyira èrzèkenyek a melleim, hogy mèg a pólót is alig birom elviselni. Közben megint szurkàl a hasam, ezekre ha akarok sem tudok odafigyelni mert na. Tul sokszor hallom hogy mert ne foglalkozz ezzel, ne figyelj rà, ne pörögj agyalj ezen. Hàt tök könnyű annak aki sikerül....mindeközben anyós kijelenti, hogy aztàn màr igazàn jöhetne a màsodik gyerek. Ez sem sokat segit sajnos. Tesztet mèg korai lenne csinàlnom, első gyerekkel is elkövettem a korai tesztelès hibàjàt ès honapokig csalodottan dobàltan ki a negativ teszteket (na meg a pènzt ezekre)....lehetne ezen könnyiteni? Nèha nagyon nehèz.....
Làtom itt gyakorin mindenki èlből lesz ostoba, felkèszületlen,èsatöbbi-nek titulàlva, ha meg csak leirom amit gondolok akkor gyerekes. Ez ragyogó. Köszi.
Màr meg ne haragudj. De èn legalàbb tudatosan akarom a gyereket, nem mint mikor a kis csitriknek becsuszik egy gyerek ès szülès utàn meg hopp megint jön a jaj terhes vagyok úristen....
Na mindegy. Hagyjuk is. Megyek tovàbb "gyerekeskedni" a gyerekemmel
"lehetne ezen könnyiteni?"
Nem hiszem. Ha el is próbáljuk terelni a figyelmünket este lefekvés után úgyis csak a próbálkozás jut megint eszembe.
Na meg hiába dolgozom, az én munkámban a nyári hónapokban van a legkevesebb munka így még az sincs olyan sok, mint majd októberben meg novemberben lesz.
Egyébként harmadik babát szeretnénk, úgyhogy van még 2 itt is, akikkel foglalkozom. De még ha egy-egy pillanatra is, úgyis az eszembe jut ha csak véletlenül hozzáérek a mellemhez.
Mondjuk nekem pont ma jött meg de ez lényegtelen, a tegnapom még így telt.
Nem gyerekes a viselkedésed ,hanem teljesen normális és természetes amikor az ember vágyik és tervezi a gyermeket.
Viszont én személy szerint szánalmasnak tartok egy ilyen hozzászólást amit az első írt neked. Nem segítő kész.. Ha csak ennyi telik tőle ,akkor inkább maradt volna "csendben " és görgetett volna tovább. Ez volt a gyerekes.😉
Miért akarod ezeket az érzéseket elfolytani?
Vágysz valamire és kattogsz ezen. Na és ?
Én is vágyom a jogsira ,el is kezdtem ,a kresz pipa ,és ezen kattogok folyton 😀
De volt idő amikor vágytam a 3.babára ,akkor meg azon agyaltam állandóan ,pedig még bele sem kezdtünk a "gyártásába " 😅
Elterelni a gondolatokat ideig óráig lehetséges. De nem lesz olyan nap ,hogy ne jutna eszedbe ,de mint írtam ,tök normális.
Kapj a hasadhoz ha olyat érzel ,mosolyogj egy nagyot és remenykedj.. És mehet tovább a napi rutin. Csak lazán. 😉
6/6.
Igen, sokszor èn is igy vagyok. Az ember tènyleg ugy vàgott ebbe bele,hogy akkor legyen meg szeretnènk meg tènyleg minden adott, ès aztàn csak vàr, vàr, vàr.....ès ami engem nagyon frusztràl, hogy vannak akik felelőtlen mód lesznek vàrandósok meg szülnek sorba a semmibe, gyakorlatilag pislognak ès bumm terhesek. Meg vagyunk mi akik szívből igazàn vàgyjàk a gyerkőcöt ès csak vàrunk. Első kisfiammal is igy voltam, hogy màr a nemtudom hanyadik hónap utàn mondom akkor tökmindegy majd lesz valahogy. Ès bamm. Sikerült. Persze nyilvàn ekkora vèletlen nincsen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!