Tegnap együtt voltam egy lánnyal,sajnos gumi nélkül,de nem mentem el egyszerüen,nem élveztem el utánna sem,most félek egy kicsit hogy terhes lesz,mennyi az esélye?
Nem valószínű. De védekezni nem csak a terhesség miatt kell. Hallottál már a nemibetegségekről? Pl HPV, Herpesz, HIV, stb.
Egy ismeretlen csajt megdugni gumi nélkül elég nagy könnyelműség és nem csak a terhesség miatt.
Haha jó hülye vagy. A nemi betegségektől jobban félnék mint a terhességtől.
Én is allergiás vagyok, ezért használok latexmentes óvszert. Igazi barom vagy, aki a baszásért bármit megtenne, elhal az agya ha puncit lát.
Az óvszer a nemibetegségek kivédésére is alkalmas.
Latexmentest vegyél legközelebb.
Most lehet gazdgabb lettél egy nemibetegséggel és látom, hogy meg sem érte.
Én ha pasi lennék, soha, de soha nem bíznék ezekben az azt állította, hogy ezért meg azért nem lehet terhes kezdetű mesékben.
1. Lehet, hogy ő is úgy tudja, aztán mégis a természet mást hoz (nem 1 ilyen ismerősöm van, akinek azt mondta az orvosa hogy nem lehet gyereke, és mégis van. Van akinek 2 petéjű ikrei vannak így)
2. Neked azt mondja, hogy nem lehet gyereke, csakhogy felcsináltassa magát, aztán te meg fizethetsz 20 évig
3. Kapsz valami fincsi nemi bajt, amiből alig bírnak kikezelni
Szóval vagy gumi, vagy nincs szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!